Douchewc

Een douchewc is een zeer waardevolle en luxe toevoeging voor jouw badkamer of toiletruimte. Door gebruik te maken van een douchewc wordt er namelijk voor gezorgd dat het onderlichaam op zeer grondige wijze kan worden gereinigd. Het is onnodig om te zeggen dat hierdoor een meer doorgedreven persoonlijke hygiëne kan worden gerealiseerd. Een standaard toilet waarbij er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van toiletpapier kan absoluut niet op tegen de heerlijk frisse en verzorgende waterstralen die worden gerealiseerd door een echte douchewc.

Tip: Advies over douchewc’s

31 producten
Pagina
31 producten
Pagina

Het bedienen van een douchewc

De bediening van een douchewc kan op verschillende manieren gebeuren. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van een bedieningspaneel, maar kan er eveneens een afstandsbediening worden gebruikt. Op deze manier is het mogelijk om verschillende aspecten in te stellen. Denk hierbij niet alleen aan de warmte van het water, maar ook aan de sterkte van de straal. Tot slot is het zelfs mogelijk om de positie van de sproeiarm in te stellen. Dit zorgt er voor dat een douchewc altijd en voor iedereen op meest comfortabele wijze kan worden gebruikt.

Douchewc programma's

Door de jaren heen zijn de mogelijkheden op vlak van douchewc's sterk uitgebreid. Wanneer je er voor kiest om een modern exemplaar aan te kopen kan je dan ook vaak rekenen op de aanwezigheid van verschillende programma's. Zo behoort een pulserende massagedouche bijvoorbeeld tot de mogelijkheden evenals een draaiende douche-arm. Voor de dames kan er zelfs een speciale ladydouche voor de intieme zone worden ingesteld.

>

Uitgerust met Softclose-mechanisme

Er voor kiezen om te investeren in één van de verschillende douchewc's uit het aanbod hier bij Saniweb zorgt er voor dat je meteen ook kan rekenen op de uitstekende werking van de Softclose technologie. Deze zorgt er voor dat het toiletdeksel niet zomaar naar beneden valt waardoor schade kan worden voorkomen. Daarnaast gaat ze 's nachts ook zachtjes dicht waardoor niemand wakker zal schrikken van het geluid. De aanwezigheid van een nachtlicht maakt het gebruik van een douchewc in een donkere ruimte extra gebruiksvriendelijk.