ZACK

208 producten

Zack is een aantrekkelijk, innovatief en exclusief merk en staat al meer dan 30 jaar synoniem voor stijlvolle RVS woonaccessoires. De eigen en zeer herkenbare vormen van de producten kenmerken de trendsettende collecties. Deze collecties zijn gemaakt voor iedereen die modern design waardeert. Het moderne design krijgt vorm door hoogwaardige materialen en uitstekend vakmanschap. Met het assortiment anticipeert Zack voortdurend op de wensen van de toekomst. Het merk weet dan ook als geen ander wat jij nodig hebt om comfortabel te leven.

Hoge kwaliteitsstandaard

Elk product dat ZACK ontwikkelt, is gereduceerd tot slechts een paar vormen en materialen. Deze eenvoud vraagt om zeer hoge kwaliteitsstandaarden en ontwerpen die tot in de kleinste details zijn uitgedacht. Hierdoor ontwikkelt ZACK ongeveer 60 exclusieve nieuwe woonaccessoires per jaar. De geselecteerde materialen en het hoogwaardige vakmanschap resulteren in een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding van elk product.

Exclusieve ontwerpen

De collectie van bijna 400 producten is exclusief ontworpen door eigen productontwerpers. Zij bedenken en creёren tijdloze designproducten met een eersteklas afwerking. De woonaccessoires van ZACK zijn er voor iedere gelegenheid, stemming en woonruimte. De designs laten stuk voor zien dat eenvoud kwalitatief hoogstaand kan zijn. Met de huidige collectie wordt ZACK terecht gerekend tot de topmerken op het gebied van RVS woonaccessoires.

Zack overal in huis

ZACK is al jaren een van de meest vooraanstaande leveranciers van RVS woonaccessoires. Jij kunt daar nu ook de vruchten van plukken voor je eigen leefruimte. Met producten voor op tafel, in de keuken, garderobe of woon- en badkamer weet ZACK het hele huis te verrijken. ZACK woonaccessoires zijn voor iedereen die hun leven en persoonlijke omgeving bewust vormgeven en uitdragen. Productdesigns van mat gesatineerd en spiegelglanzend RVS integreren op een onopvallende maar complementaire manier in iedere omgeving of ruimte.

Zack in onze webshop

Bekijk de ZACK RVS woonaccessoires nu in onze webshop. Laat je verbazen door de diversiteit van ZACK op Saniweb

Categorieën

Series

Beste ZACK deals

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht