Grohe

2880 producten

Kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid vormen de vier fundamentele pijlers van dit Duitse topmerk.
Duitse innovaties zijn de basis voor het succes van Grohe en daarbij staat het plezier en het gemak van de gebruiker altijd centraal.Grohe staat met een levenslange kwaliteit en unieke functies niet voor niets voor 'Pure Freude an Wasser'

Een Grohe kraan of douche laat je het verschil voelen, telkens weer.

Met hun vier fundamentele pijlers maakt Grohe hun producten bijna ondenkbaar uit jouw badkamer of toilet:

  • Kwaliteit. Grohe producten worden geleverd met een uitzonderlijk kwaliteitszegel en hebben een groot aantal duurtesten doorstaan. Kranen, thermostaten en alle onderdelen zijn gemaakt om de effecten van 20 jaar dagelijks gebruik te doorstaan. Vooral in gebieden met hard water is het belangrijk dat elk onderdeel van absolute topkwaliteit is.
  • Technologie. Grohe specialisten worden als Masters of Technology gezien dankzij innovaties, toonaangevende ontwerpen en bekroonde kranen. Grohe staat voorop als het gaat om de ontwikkeling, het ontwerp en de productie van een kwalitatief hoogstaand assortiment. Het resultaat is een tijdloos ontwerp en een kwaliteit die levenslang mee gaat.
  • Design. Bij Grohe is design een kwaliteitskenmerk voor de perfecte combinatie tussen vorm en functie. Je ervaart elke keer weer het plezier als je Grohe producten gebruikt. Het design van Grohe is meerdere keren erkend en geprezen met prestigieuze design awards. De toewijding van dit merk om de meest relevante en inspirerende designs te maken zorgt ervoor dat jouw badkamer ongekend luxe aanvoelt.
  • Duurzaamheid. De baanbrekende technologieën van Grohe bewijzen dat een gevoel van verantwoordelijkheid verkwikkend kan zijn voor het milieu en voor jezelf. Het bewuste en zuinige gebruik van energie en natuurlijke bronnen is voor Grohe niet alleen een uitdaging, maar ook een groot genoegen. Een goed voorbeeld hiervan is de Grohe EcoJoy ™ technologie, waardoor je bespaart op je waterverbruik en verantwoord geniet van elke douchebeurt.

Producten bekijken

Je kunt de kwalitatief zeer hoogstaande producten van Grohe bekijken in onze webshop. Overzichtelijke informatie en goede foto’s helpen je om de juiste keuze te maken. Neem eens een kijkje bij de Grohe regendouches, Grohe douchekranen, wastafelkranen of badkranen. Bij vragen staan de adviseurs van Saniweb voor je klaar.

Categorieën

Series

Beste Grohe deals

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht