Kindertoiletten

Het is voor kinderen lang niet altijd voor de hand liggend om gebruik te maken van een toilet voor volwassenen. Dit komt enerzijds omdat het toilet waarschijnlijk te hoog is, maar anderzijds ook omdat de bril te groot is. Hierdoor kan het voor kinderen ongemakkelijk of zelfs eng worden om een bezoekje aan het toilet te brengen. In het bijzonder voor kinderen die net zindelijk zijn geworden kan dit een probleem zijn. Gelukkig valt dit op te lossen door het aankopen van een kindertoilet. Kindertoiletten zijn een stuk kleiner en beschikken over een aangepaste bril waardoor jou kind in alle comfort naar het toilet kan gaan!

32 producten
Pagina
32 producten
Pagina

Verschillende modellen kindertoiletten

Kindertoiletten zijn hier bij Saniweb verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen. We onderscheiden net als bij 'volwassen toiletten' op dit vlak zowel staande als hangende exemplaren. Voor wat de staande modellen betreft kan je een keuze maken uit meerdere hoogtes. Dit zorgt er voor dat het gekozen kindertoilet perfect past bij de lengte van het kind die er gebruik van moet gaan maken. Eveneens interessant om te weten is dat je bij onze kindertoiletten tevens over de optie beschikt om te kiezen voor een vlakspoel- of een diepspoel exemplaar. Wat het allemaal tot slot nog mooier maakt is dat ook de toiletbril waar gebruik van wordt gemaakt in diverse uitvoeringen kan worden aangekocht. Een leuke kleur of een grappig motief voor je kindertoiletbril? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Ontdek ons aanbod met kindertoiletten nu!

Zeer veel ouders zitten met de handen in het haar omdat hun kinderen niet zelfstandig naar het toilet kunnen of willen gaan. Dat is natuurlijk erg vervelend, maar het valt zeer eenvoudig op te lossen. Door het aankopen en plaatsen van één van onze kindertoiletten wordt jouw badkamer of toiletruimte meteen een stuk kindvriendelijker. Daarnaast zorgen de opvallende kleuren waarin kindertoiletbrillen verkrijgbaar zijn voor een extra leuke 'touch' in de badkamer. Ook geïnteresseerd in het aankopen van een kindertoilet? Ontdek dan snel ons assortiment!