Hangtoilet

Reeds vele jaren lang wordt er door mensen die een nieuwe badkamer of een nieuw toilet realiseren voor gekozen om gebruik te maken van een hangtoilet. Dit is ook helemaal niet zo vreemd, want een dergelijk toilet brengt heel wat interessante voordelen met zich mee. Zo valt ze zeer eenvoudig schoon te maken en is ze verkrijgbaar in tal van uiteenlopende vormen en maten. Ben jij eveneens van plan om een hangtoilet aan te kopen? In dat geval is het beslist de moeite waard om even een kijkje te nemen in ons uitgebreide aanbod met hangtoiletten!

Tip: Advies over hangtoiletten

572 producten
572 producten

Verschillende hangtoiletten

Wanneer je er voor kiest om een hangtoilet aan te kopen moet er rekening mee worden gehouden dat deze altijd wordt geleverd samen met een inbouwreservoir. Ondanks het feit dat de inhoud van een hangtoilet set dus met andere woorden altijd hetzelfde is zijn er toch verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Geef je bijvoorbeeld de voorkeur aan een opvallend hangtoilet of wil je eerder de strakke lijn van je moderne badkamer doortrekken? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Eén ding staat in ieder geval vast, een hangtoilet komt uitstekend tot haar recht in zowel een klassieke als een moderne badkamer.

Toiletzitting van het hangtoilet

Vooraleer over te gaan tot het aankopen van een hangtoilet is het altijd aan te raden om er rekening mee te houden dat deze net wat dieper is dan een gewoon toilet. Wanneer je hier rekening mee hebt gehouden moet je ook nog even goed kijken naar het type toiletzitting waar je gebruik van zal maken. Wat dit betreft zijn er uiteraard meerdere mogelijkheden voor handen. Zo is het een optie om te kiezen voor een softclose systeem. Op deze manier zal de zitting van jouw hangtoilet altijd zacht sluiten. Hierdoor wordt voorkomen dat bijvoorbeeld de vingers van je kind tussen de bril en de toiletpot komen te zitten.