Accessoires

Accessoires voor in de badkamer kunnen er voor zorgen dat het comfort aanzienlijk wordt verhoogd. Bovendien kunnen accessoires ook zomaar een meerwaarde betekenen voor de hygiëne. Bij het uitkiezen van badkameraccessoires is het echter van belang om er rekening mee te houden dat deze niet alleen praktisch zijn, maar ook op vlak van uitstraling passen bij de badkamer. Omwille van deze reden kan het ook interessant zijn om niet zomaar te kiezen voor losse accessoires, maar wel voor een accessoires set. In ieder geval, zou jij graag één of meerdere accessoires willen bestellen voor in jouw badkamer? Dan is een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment ongetwijfeld een aanrader te noemen!

Beste accessoire deals

 1. Saqu Polare toilet accessoireset 3-in-1 Chroom

  Saqu Polare toilet accessoireset 3-in-1 Chroom

  0 reviews
  • Tijdloos chroom
  • Strak design
  • Voor het toilet
  Adviesprijs  133,-  79,99 Incl. BTW  53,01 Korting
  Maandag gratis bezorgd
 2. Looox Closed inbouw reserverolhouder RVS Geborsteld

  Looox Closed inbouw reserverolhouder RVS Geborsteld

  0 reviews
  • RVS-look
  • Inbouw: extra strak design
  • Voor 6 wc-rollen
  Adviesprijs  314,-  183,99 Incl. BTW  130,01 Korting
  Maandag gratis bezorgd
 3. ZACK Jaz vloerwisser

  ZACK Jaz vloerwisser

  0 reviews
  • Roestvaststaal
  • Voor een kurkdroge vloer
  • Siliconen handgreep
  Adviesprijs  92,-  91,99 Incl. BTW  0,01 Korting
  Maandag gratis bezorgd
 4. Saqu Accent Ophangrek tbv glazen wand 80 cm

  Saqu Accent Ophangrek tbv glazen wand 80 cm

  0 reviews
  • Incl. twee ophanghaken
  • Twee waterdoorlatende doucherekjes
  • Speciaal voor glazen douchewanden
  Adviesprijs  164,-  73,99 Incl. BTW  90,01 Korting
  Maandag gratis bezorgd

Verschillende soorten accessoires voor in de badkamer

Hier bij Saniweb zijn we van mening dat het bijzonder belangrijk is om een badkamer zo comfortabel en praktisch mogelijk te maken. Omwille van deze reden bieden we onze klanten dan ook de mogelijkheid aan om een keuze te maken uit een groot aantal verschillende accessoires. Denk hierbij niet alleen aan toiletrolhouders, maar tevens ook aan handdoekhouders, badkamerverlichting en toiletborstels. Ervaar jij tijdens het gebruik van je badkamer vaak ook dat het allemaal op praktisch vlak nog wel iets beter kan? In dat geval zullen onze accessoires ongetwijfeld een interessante meerwaarde weten te creëren.

Badkameraccessoires van verschillende merken

Het spreekt voor zich dat de accessoires voor in je badkamer niet alleen maar over een aantrekkelijke uitstraling moeten beschikken, daarnaast is het ook zo dat ze over een degelijke kwaliteit moeten beschikken. Dat is absoluut het geval wanneer je er voor kiest om jouw badkameraccessoires te bestellen hier bij Saniweb. Onze accessoires zijn namelijk geproduceerd door bekende merken als Sealskin, Grohe, Geesa en Saqu. Alweer een extra goede reden dus om er voor te kiezen om alle accessoires voor in jouw badkamer te bestellen hier bij Saniweb!