Quooker

154 producten

Tegenwoordig is hij onmisbaar in vrijwel iedere keuken: een Quooker. De kraan waarmee je binnen een paar seconden kokend water hebt, is zeer populair. Bovendien heeft deze kokendwaterkraan vele voordelen. Ben je benieuwd naar deze voordelen? Lees dan snel verder en bekijk de producten in de webshop van Saniweb. Wie weet geniet jij straks ook van de luxe en het gemak van een Quooker kraan.

Een gemak in de keuken

Een Quooker kraan zorgt voor gemak in de keuken. Bij vele toepassingen kun je gebruikmaken van de kokendwaterkraan. Denk aan eten koken, pannen schoonmaken, thee zetten of tomaten ontvellen. Je bespaart een hoop tijd doordat je met één druk op de knop kokend water hebt. Bovendien verspil je niet onnodig water, omdat je precies de gewenste hoeveelheid water tapt.

Een stijlvol uiterlijk

Quooker heeft niet alleen gekeken naar de praktische kant van de kraan, maar ook zeker naar de vormgeving. Het merk biedt kokendwaterkranen met een bijpassende mengkraan, zodat deze gescheiden van elkaar zijn. Als je liever een enkele kraan wilt, kun je kiezen voor de Quooker Fusion, waarbij je alles in één kraan hebt. Je geniet van een ruime keuze uit de stijl van de kokendwaterkraan. Zo heb je de Quooker Fusion Round, met een ronde hals en de Quooker Fusion Square met een vierkante hals. Het uiterlijk van je kraan bepaalt voor een deel de uitstraling van je keuken. Bovendien zijn de kranen in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals chroom, steel, rvs, goud en zwart.

Een opgeruimde keuken

Een Quooker kraan draagt bij aan een opgeruimde keuken. Keukenapparaten zoals een waterkoker zijn overbodig geworden. Zo houd je meer ruimte over op het aanrecht. Bovendien is een Quooker kraan een stuk veiliger dan een waterkoker, omdat deze niet kan omvallen en voorzien is van van een kindvriendelijke bedieningsknop. Ook neemt de kokendwaterkraan weinig ruimte in beslag. Bij de kraan komt ook een reservoir dat in het keukenkastje eronder gaat. Afhankelijk van de situatie in je keuken kies je een van de drie reservoirs. Elk reservoir geeft weer een bepaalde hoeveelheid kokend water af.

Bekijk de producten

Ben je geïnteresseerd in de Quooker kraan? Bekijk dan de producten op onze webshop en bestel vandaag nog. Je profiteert van de beste prijs en bovendien kies je zelf jouw bezorgmoment uit.

Categorieën

Series

Beste Quooker deals

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht