Quooker

Quooker

190 producten

Tegenwoordig is hij onmisbaar in vrijwel iedere keuken: een Quooker. De kraan waarmee je binnen een paar seconden kokend water hebt, is zeer populair. De kokend water kraan is veilig te gebruiken en energiebesparend. Bekijk de verschillende Quookers in de webshop van Saniweb. Wie weet geniet jij straks ook van de luxe en het gemak van een Quooker kraan.

De kokend water kraan, een gemak in de keuken

Een Quooker kraan zorgt voor gemak in de keuken. Bij vele toepassingen kun je gebruikmaken van de kokend water kraan. Denk aan eten koken, pannen schoonmaken, thee zetten of tomaten ontvellen. Je bespaart een hoop tijd doordat je met één druk op de knop kokend water hebt. Bovendien verspil je niet onnodig water, omdat je precies de gewenste hoeveelheid water tapt. Houd je van een glas fris en bruisend water op zijn tijd? Ook dan is een Quooker een echte aanrader! Breidt deze kraan uit met een Cube en geniet ook nog eens van bruisend water binnen no-time.

394 reviews
Adviesprijs 1.196,00
prijs 1.035,00
Dinsdag gratis bezorgd
394 reviews
Adviesprijs 1.645,00
prijs 1.477,00
Dinsdag gratis bezorgd
394 reviews
Adviesprijs 1.546,00
prijs 1.379,00
Dinsdag gratis bezorgd
270 reviews
Adviesprijs 1.645,00
prijs 1.283,00
Dinsdag gratis bezorgd
270 reviews
Adviesprijs 2.745,00
prijs 2.059,00
Dinsdag gratis bezorgd

Welke Quooker kranen zijn er?

Quooker biedt diverse kranen die van elkaar verschillen op het gebied van functies en design. De Quooker Nordic Single Tap is een kokend water kraan die je naast je huidige mengkraan kunt plaatsen. De Quooker Nordic Twintap is een set bestaande uit een mengkraan en kokend water kraan die zijn uitgevoerd in hetzelfde design. De Quooker Fusion is een kokend water kraan én mengkraan in een. Met een kindvriendelijke knop schakel je de mengkraan over naar de kokend water kraan. De Quooker Flex is ook een combinatie van een kokend water kraan én mengkraan en heeft een flexibele uittrekslang.

Wil je naast kokend, warm en koud water ook bruisend of gefilterd water? Dan is de Quooker Cube de beste optie voor jou! Quooker heeft niet alleen gekeken naar de praktische kant van de kraan, maar ook zeker naar de vormgeving. Alle kranen zijn verkrijgbaar in diverse designs. Zo heb je bij alle kranen een Round en Square optie. De Quooker Fusion Round heeft een ronde hals en de Quooker Fusion Square een vierkante hals. Het uiterlijk van je kraan bepaalt voor een deel de uitstraling van je keuken. Bovendien zijn de kranen in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals chroom, steel, rvs, goud, messing patina en zwart. De chromen Quooker is de meest standaard kraan en past bij ieder interieur. Een zwarte Quooker is tegenwoordig ook razend populair. Deze kokend water kraan in zwart zien we veel terug in moderne en industriële interieurs.

Welke reservoirs zijn er?

Naast de verschillen in de kranen heb je ook keuze uit diverse reservoirs. Quooker biedt drie verschillende reservoirs, namelijk de PRO3, COMBI en COMBI+. De PRO3 geeft drie liter direct kokend water. De COMBI geeft zeven liter direct kokend water of 15 liter warm water. In het laatste geval mengt het reservoir koud water met kokend water uit de Quooker. Hierdoor dient dit reservoir ook als alternatief voor de keukenboiler. De COMBI+ geeft zeven liter direct kokend water en onbeperkt warm water. Dit reservoir is namelijk aangesloten op zowel de koud- als warmwaterleiding. De reservoirs zijn te combineren met de kraan naar wens, alles is mogelijk.

Wat is de prijs van een Quooker?

Wat kost een Quooker? De prijs van een Quooker kraan varieert behoorlijk. De prijs hangt namelijk af van de keuze voor de kraan en het reservoir. Zo is de Quooker Nordic Single tap met PRO3 boiler de goedkoopste optie. Dit is een losse kokend water kraan met een reservoir inhoud van drie liter. De 5-in-1 kokend water kraan Quooker Fusion Square met COMBI+ boiler en CUBE reservoir is daarentegen de meest uitgebreide en duurste optie. Deze kraan biedt direct warm, koud, kokend, bruisend en gefilterd water. Ook de kleur van de kraan heeft invloed op de prijs. Benieuwd naar de exacte kosten? Neem dan een kijkje tussen de Quooker kranen in de webshop van Saniweb. Hier ben je verzekerd van een uitgebreid assortiment en een scherpe prijs.

Hoe werkt een Quooker?

Een Quooker bestaat uit twee delen: een kokendwaterkraan die te zien is op het aanrecht en een reservoir onder in het kastje, waarin water op 110°C bewaard wordt. Het reservoir is aangesloten op de waterleiding, hierdoor stroomt er water het reservoir in wanneer je kokend water tapt. Wil jij hier nou meer over weten? Lees dan onze adviespagina overHoe werkt een Quooker?

Een opgeruimde keuken

Een Quooker kraan draagt bij aan een opgeruimde keuken. Keukenapparaten zoals een waterkoker zijn overbodig geworden. Zo houd je meer ruimte over op het aanrecht. Bovendien is dit type kraan een stuk veiliger dan een waterkoker, omdat deze niet kan omvallen en voorzien is van van een kindvriendelijke bedieningsknop. Ook neemt de kokend water kraan weinig ruimte in beslag. Wil je ook je accessoires netjes wegwerken? Combineer de kraan dan met een Quooker zeeppomp. Deze zeeppomp wordt naast de Quooker kraan in het aanrecht verwerkt en is eenvoudig met een hand te bedienen. Een kokend water kraan van Quooker kan in vrijwel iedere keuken geplaatst worden. Voor elke soort keuken is er namelijk wel een passende kraan en reservoir te vinden. Voor het plaatsen van de Quooker heb je enkel een keukenkastje nodig waar water- en stroomtoevoer is. Wil je jouw huidige kraan vervangen door een Quooker? Het installeren van een Quooker kun je prima zelf doen door de kraan in het kraangat van de oude kraan te zetten. Het reservoir plaats je eenvoudig in het keukenkastje onder de gootsteen. De Quooker wordt altijd geleverd met een handige aansluitset.

Een Quooker kopen bij Saniweb

Ben je geïnteresseerd in de Quooker kraan? Bekijk dan de producten in onze webshop en ontdek de Quooker aanbiedingen. Je profiteert van een scherpe prijs en gratis bezorging.. Vrijwel alle Quooker kranen liggen bij ons op voorraad, waardoor je deze de volgende werkdag al in huis hebt. Vind je het lastig om te bepalen welke Quooker het beste past bij jouw keuken? Wij helpen je graag! De online adviseurs van Saniweb staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ook geven zij een gratis en vrijblijvend advies welke Quooker het meest geschikt is voor jouw keuken.

Quooker bij onze klanten thuis!

Categorieën

Series

Beste Quooker deals

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht