Ben

3106 producten

Ben Sanitair staat voor topkwaliteit sanitair tegen een scherpe prijs. Niet alleen los sanitair, maar ook complete badkamers vind je in het assortiment van Ben Sanitair. Lees hier alles over het merk, het assortiment en de voordelen.

Los sanitair én complete badkamers

Ben Sanitair heeft een ruim assortiment aan sanitair: badkamermeubels, baden, douchecabines, wastafels, kranen en bovendien prachtige wand- en vloertegels. Wanneer je het lastig vindt om je badkamer met losse producten in te richten of wanneer je simpelweg op zoek bent naar een compleet nieuwe badkamer in een bepaalde stijl ben je bij Ben Sanitair ook aan het juiste adres. Naast het losse sanitair bestaat het assortiment uit complete badkamers in uiteenlopende stijlen: van Oosters tot industrieel en van tijdloos tot zonnig. Voor alle soorten ruimtes zijn er praktische en sfeervolle ideeën, waardoor je heerlijk kunt vertoeven in je badkamer.

De voordelen van Ben Sanitair

Wat betekent het kopen van Ben Sanitair voor jou? Hieronder hebben we de voordelen op een rijtje gezet:

  • 15 tot 20% goedkoper dan andere A-merken. De kwaliteit van Ben Sanitair is vergelijkbaar met andere A-merken, zoals Grohe, Geberit en Villeroy & Boch. Maar omdat het ontwerpen, fabriceren en controleren in eigen hand wordt gehouden, kunnen de producten tegen lagere prijzen gemaakt worden waar jij als consument weer van profiteert.
  • A-merk kwaliteit tegen een scherpe prijs. Alle producten van Ben Sanitair garanderen je hoogstaande kwaliteit. Door groot in te kopen en rechtstreeks te schakelen met fabrieken kunnen wij garanderen dat de producten van Ben Sanitair lang mee gaan.
  • Hoogwaardig design met passie voor sanitair. Tijdens de ontwerpprocessen worden twee aspecten altijd in het achterhoofd gehouden: de functionaliteit en het uiterlijk. Dit resulteert in prachtige en praktische producten voor iedere badkamer.
  • Volgens de laatste trends. Bij Ben Sanitair kun je terecht voor sanitair volgens de laatste trends. Zo vind je in het assortiment bijvoorbeeld prachtige gekleurde kranen.

Meer inspiratie opdoen?

Ben je enthousiast over het ruime assortiment, de hoogstaande kwaliteit en niet te vergeten de lage prijzen? Bekijk dan alle producten van Ben Sanitair op onze website en laat je inspireren.

Categorieën

Series

Beste Ben deals

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht