Vermalers

Sanibroyeur biedt vele mogelijkheden wat betreft het plaatsen van een toilet. Je kunt deze vermaler plaatsen achter een toilet, wastafel, bidet en douche. De vermaler maakt al het vuil klein en compact waardoor het door een smalle buis kan worden afgevoerd. Hierdoor heb je alle vrijheid om sanitair te plaatsen waar jij wilt.

18 producten
18 producten

Alles is mogelijk met Sanibroyeur

Sanibroyeur is een klein apparaat dat fecaliën vermaalt en compact maakt. Je kunt deze vermaler plaatsen achter elk toilet wat niet is aangesloten op een toiletafvoer. Omdat Sanibroyeur zeer compact maalt, kunnen de fecaliën worden afgevoerd door een smalle afvoerbuis. Dankzij Sanibroyeur kan je overal waar je wilt een toilet aansluiten. De vermaler is voorzien van een sterke pomp. Daardoor kunnen fecaliën ook omhoog worden gepompt. Sanibroyeur maakt het verbouwen van woningen niet alleen gemakkelijker, maar bespaart ook een hoop kosten. Met Sanibroyeur is alles mogelijk.

Sanibroyeur voor alle typen vuil

Sanibroyeur is niet alleen geschikt voor het afvoeren van fecaliën. Je kunt Sanibroyeur ook aansluiten op een wastafel, bidet, douche of bad. Let er goed op dat je de juiste Sanibroyeur aanschaft. Niet alle vermalers zijn geschikt voor elk type vuil. Dit geldt ook voor de ligging van het sanitair waar je Sanibroyeur op wilt aansluiten. Wanneer het sanitair onder rioolniveau ligt dan is een Sanibroyeur vuilwaterpomp de beste oplossing. Wanneer je op zoek bent naar een Sanibroyeur voor het toilet moet je erop letten welke Sanibroyeur past bij jouw toilet. Er zijn losse vermalers die je achter een staand toilet kunt plaatsen. Het voordeel van deze vermalers is dat je ze gemakkelijk kunt onderhouden en ze kunt verplaatsen naar een ander toilet. Er zijn ook ingebouwde vermalers voor hangende toiletten en vermalers in een inbouwreservoir waaraan je het toilet kunt hangen. Het voordeel van een ingebouwde vermaler is dat je het apparaat niet ziet. Controleer altijd van tevoren of je de juiste aansluitingen hebt om een Sanibroyeur aan te sluiten.