Kranen

Een kraan vormt een onmisbaar onderdeel in niet alleen elke badkamer en keuken, maar ook in elk toilet. In het assortiment van Saniweb zijn verschillende soorten kranen terug te vinden. Zo ben je bij ons niet alleen aan het juiste adres voor bad- en douchekranen, daarnaast is het ook mogelijk om de mooiste wastafelkranen en fonteinkranen aan te kopen. Ben je op zoek naar een nieuwe keukenkraan? Ook in dat geval is het vanzelfsprekend dat je deze probleemloos in ons assortiment terug kan vinden.

Beste kraan deals

 1. Ben Lavion wastafelkraan gestructureerd zwart
  10 reviews
  Adviesprijs 329,- 197,99 Incl. BTW 40% Korting
  Maandag gratis bezorgd
 2. Grohe Euphoria regendoucheset 260 met thermostaatkraan Chroom
  527 reviews
  Adviesprijs 783,- 319,- Incl. BTW 59% Korting
  Maandag gratis bezorgd
 3. Quooker Flex met COMBI+ boiler 3-in-1 kraan Chroom
  282 reviews
  Adviesprijs 1.495,- 1.270,99 Incl. BTW 15% Korting
  Maandag gratis bezorgd

Een geschikte kraan voor in de badkamer

In elke badkamer is uiteraard minstens één kraan terug te vinden. In het merendeel van de gevallen zijn dat er echter al snel twee, drie of nog meer. In principe beschikken alle hedendaagse badkamers dan ook over een wastafelkraan evenals een douche- en / of badkraan. Heb je er bovendien ook voor gekozen om een bidet in je badkamer te plaatsen? In dat geval zal je uiteraard ook nood hebben aan een passende bidetkraan.

Elke kraan beschikt over een reeks van unieke eigenschappen die sterk afhankelijk zijn van het doel waarvoor ze worden ingezet. Wastafelkranen zijn dan ook bijvoorbeeld verkrijgbaar met een hoge of lage uitloop terwijl je op vlak van douchekranen kan kiezen tussen een thermostatische kraan en een éénhendelkraan. Uiteraard zijn deze voorbeelden slechts het topje van de ijsberg en zijn er hier in het assortiment van Saniweb nog heel wat meer kranen voor in de badkamer terug te vinden.

Kranen van verschillende merken

Als klant beschik je hier bij Saniweb steeds over de mogelijkheid om een keuze te maken tussen verschillende soorten kranen. Daarnaast spreekt het voor zich dat er ook diverse stijlen worden aangeboden. Ben je eerder op zoek naar een kraan die beschikt over een moderne of net over een klassieke uitstraling? Het kan allemaal. Tot slot is het bij ons eveneens mogelijk om een keuze te maken tussen verschillende merken voor wat het aankopen van kranen betreft. Denk hierbij aan bekende en zeer kwalitatieve namen zoals Grohe, Saqu, Hansgrohe, Ben Sanitair, Van Heck en Hansa.

Ontdek ons uitgebreide assortiment met kranen nu!

Het mag in ieder geval duidelijk zijn, of je nu op zoek bent naar een geschikte kraan voor in je badkamer, keuken of toilet, wij van Saniweb helpen je graag verder. Twijfel je tot slot nog een beetje over welke kranen in je woning nu precies het best tot hun recht zouden komen? In dat geval voorzien onze medewerkers je graag altijd van gepast advies!