Moodboards

We hebben voor jou de meest mooie moodboards samengesteld, zodat je de perfecte productcombinaties kunt ontdekken die passen bij jouw persoonlijke smaak. Van eigentijdse designs tot tijdloze klassiekers, wij bieden een diverse collectie van topmerken en series. Klik door naar jouw favoriete merk en laat je inspireren. Bij Saniweb creëer je de badkamer van je dromen, helemaal naar jouw eigen stijl!

Maak je eigen moodboard in 5 stappen!

verzamel inspiratie

Stap 1: doe inspiratie op

Begin met het creëren van je badkamer moodboard door inspiratie te verzamelen. Blader door tijdschriften, zoek online op platforms zoals Pinterest of Instagram, en bewaar afbeeldingen die je aanspreken. Focus niet alleen op complete badkamers, maar ook op details zoals kleuren, texturen en accessoires.

Tip! Kies of je jouw moodboard online of fysiek wilt gaan maken. Zo kun je alles netjes op één plek verzamelen.

Bepaal je stijl

Stap 2: bepaal je stijl

Bekijk de verzamelde inspiratie en bepaal welke stijl het beste bij jou past. Houd rekening met kleurenpaletten, materialen en designelementen die je aanspreken. Of het nu gaat om een moderne, klassieke, industriële of minimalistische stijl, het identificeren van je voorkeuren is essentieel voor het samenstellen van een samenhangend moodboard.

Tip! Wil je graag meer inspiratie opdoen over badkamerstijlen of meer tips en ideeën lezen? Laat je dan inspireren op onze inspiratiepagina.

Kies materialen en kleuren

Stap 3: kies materialen en kleuren

Selecteer de belangrijkste materialen en kleuren die je wilt gebruiken in je badkamer. Denk aan tegels, vloeren, wandkleuren, en meubels. Zorg ervoor dat deze elementen goed op elkaar afgestemd zijn en de gewenste sfeer in de badkamer weerspiegelen.

Voeg accessoires toe

Stap 4: voeg accessoires toe

Maak je moodboard levendig door accessoires toe te voegen. Denk aan spiegels, verlichting, handdoeken en andere decoratieve elementen die passen bij je gekozen stijl. Deze details kunnen de sfeer van de badkamer versterken en een persoonlijk tintje toevoegen.

Breng je moodboard tot leven

Stap 5: breng je moodboard tot leven

De volgende stap is je moodboard omtoveren tot badkamer. Kies bijpassende producten per categorie op de website van Saniweb. Voor hulp staan onze deskundige adviseurs altijd klaar, dus neem gerust contact op.

Laat je inspireren door onze klanten met #Saniweb!

Ontdek meer klantfoto's