Wastafel reiniger
3 producten

Een goede wastafel reiniger zorgt ervoor dat je wastafel altijd stralend en schoon is. De wastafel wordt dagelijks gebruikt en daarom is het van belang dat de wastafel schoon en hygiënisch blijft. Saniweb heeft een aantal goede wastafel reinigers in haar assortiment. De wastafel reinigers zijn geschikt om hardnekkige vervuiling in de wastafel te bestrijden. Kan jij een wastafel reiniger gebruiken? Bekijk dan de producten in onze webshop.

Forzalaqua Onderhoudset
Forzalaqua Onderhoudset
Adviesprijs 66,00
prijs 62,70
Morgen gratis bezorgd
Forzalaqua Natuursteen Reiniger 500ml
Adviesprijs 30,00
prijs 29,98
Leverbaar
Forzalaqua Impregneermiddel 250ml
prijs 38,00
Leverbaar
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • 3e jaar op rij beste webwinkel
  • Binnen 30 dagen retourneren
Niet gevonden wat je zocht?
3 producten

De voordelen van een wastafel reiniger

De wastafel reinigers zijn speciaal gemaakt om de wastafel mee te reinigen. De reiniger kan ook gebruikt worden voor het reinigen van de douchebak, het toilet en de tegels van je badkamer. Doordat deze wastafel reinigers zuren bevatten, zijn ze uitermate geschikt voor het verwijderen van hardnekkige kalkaanslag. Kalkaanslag maakt het oppervlak van je wastafel ruw, waardoor bacteriën zich gaan hechten. Daarom is het van belang om deze aanslag regelmatig te verwijderen. Door dit zo nu en dan grondig te reinigen met wastafel reiniger, wordt dit probleem verholpen. Wel zo fris toch bij het poetsen van je tanden? Daarnaast is het gebruik van een wastafel reiniger een verstandige keuze, aangezien deze reinigers speciaal bedoeld zijn voor je wastafel of ander sanitair. Zo weet je zeker dat de kwaliteit van je sanitair behouden blijft en je badkamer altijd stralend schoon is.

Hoe gebruik je een wastafel reiniger?

Door gebruik te maken van een wastafel reiniger wordt kalkaanslag eenvoudig verwijderd. Benieuwd hoe je dat het beste kunt doen? De specialisten van Saniweb helpen je graag met een aantal simpele stappen.

  • 1. Spuit de gehele wastafel in met de reiniger.
  • 2. Spuit wat extra reiniger in de lastige hoekjes achter de kraan, dit is de plek waar de kalkaanslag zich kan ophopen.
  • 3. Laat vervolgens de wastafel reiniger een aantal minuten inwerken.
  • 4. Gebruik vervolgens een schuursponsje of tandenborstel om de aanslag eraf te schrobben. Voilà, de kalkaanslag is weg. Simpel toch?

Bekijk de producten

Ben je op zoek naar een wastafel reiniger die je zowel voor de wastafel als ander sanitair kan gebruiken? Bekijk dan eens de wastafel reinigers van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je bovendien van een scherpe prijs en worden de producten makkelijk en snel bij jou thuisbezorgd.