Keukenreinigers
Bezig met laden...
1 product

Een goede keukenreiniger zorgt ervoor dat je keuken nog lang schoon en hygiënisch blijft. De keuken is een plek die vaak intensief wordt gebruikt en kan dan ook flink vuil worden. Bij Saniweb heb je een ruime keus aan keukenreinigers waar je keuken weer van gaat glanzen en je nog jarenlang kookplezier zult hebben. Ben je op zoek naar een geschikte keukenreiniger? Bekijk dan alle producten in onze webshop.

Caressi Cleaningkit Onderhoudskit voor Black & White Line
Adviesprijs 29,00
prijs 22,91
Snel leverbaar
Niet gevonden wat je zocht?
1 product

De voordelen van keukenreinigers

Na het koken kunnen er veel etensresten en andere vetvlekken achterblijven op het aanrecht of het fornuis. Met een keukenreiniger krijg je zelfs de hardnekkigste vlekken weg. Bovendien zorgt dit reinigingsproduct ervoor dat je keuken weer gaat glanzen. Daarnaast is het gebruik van een keukenreiniger een verstandige beslissing, omdat deze speciaal bedoeld is voor je werkblad en fornuis. Zo ben je er zeker van dat de kwaliteit van het werkblad blijft behouden. Een keukenreiniger reinigt grondig en is zeer hygiënisch.

Een glanzende keuken

Bij Saniweb kun je alles vinden voor een schone en hygiënische keuken. Voor het kiezen van een geschikte keukenreiniger is het belangrijk om te weten uit wat voor materiaal je werkblad bestaat. Wij hebben complete onderhoudssets voor zowel een keuken met een granieten werkblad, als een met een kunststoffen werkblad. Hierdoor blijft je werkblad volledig beschermd. Om glazen oppervlakken weer te laten glanzen, zijn er speciale glasreinigers. Ook voor metaal is er een speciale reiniger. Daarnaast kun je kiezen voor een algemeen onderhoudsmiddel om de gehele keuken mee te reinigen. Veel keukenreinigers komen in een handige spuitflacon, waardoor je makkelijk en snel je keuken kunt schoonmaken. Bij Saniweb kun je keukenreinigers los of in een complete onderhoudsset bestellen. Bij iedere keukenreiniger zit standaard een speciale keukendoek die voor alle oppervlakken gebruikt kan worden en niet pluist.

Bekijk de producten

Ben je op zoek naar een keukenreiniger die geschikt is voor jouw keuken? Bekijk dan ons assortiment keukenreinigers. Bij Saniweb profiteer je bovendien van de scherpste prijs en worden de producten makkelijk en snel bij jou thuisbezorgd.