Bad reiniger
loader
Bezig met laden...
3 producten

Een bad reiniger is nodig voor een schone en hygiënische badkamer. Of je er nu elke dag of slechts een keer in de week gebruik van maakt, het bad dient goed schoongehouden te worden. Dit is niet alleen goed voor de hygiëne, maar ook voor het bad zelf. Het onderhoud zorgt ervoor dat het bad lang mee gaat. Kies daarom voor een geschikte bad reiniger. Ben je benieuwd naar de bad reinigers van Saniweb? Lees dan verder of bekijk de producten direct in de webshop.

Bette Emaille onderhoudsgum/schuurblokje
star star star star star star star star star star 25 reviews
prijs 12,10
truck Dinsdag bezorgd
SaniWow! Whirlpool cleaner 500ml
SaniWow! Whirlpool cleaner 500ml
star star star star star star star star star star 3 reviews
Adviesprijs 14,00
prijs 9,80
truck Dinsdag bezorgd
Bette emaille reiniger 150 ml
Bette emaille reiniger 100 ml
prijs 17,29
check-circle Op voorraad
  • check-circle 7 dagen per week bereikbaar
  • check-circle 4e jaar op rij beste webwinkel
  • check-circle Binnen 30 dagen retourneren
Niet gevonden wat je zocht?
3 producten

Het assortiment bad reinigers

Het assortiment bad reinigers bestaat uit verschillende producten met allemaal hun eigen voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een standaard sanitairreiniger, een onderhoudsset van acryloppervlakken of een whirlpool reiniger. Hieronder worden de voordelen van de verschillende producten kort toegelicht: - Sanitairreiniger: voor het schoonmaken van het bad kan gebruik worden gemaakt van een standaard sanitairreiniger. Een sanitairreiniger verwijdert en voorkomt kalkresten. Wanneer je het bad regelmatig schoonmaakt, blijft het hygiënisch en voorkom je slijtage. - Onderhoudssets van acryloppervlakken: wanneer je oppervlakkige schade aan het bad hebt, zoals krassen, is een onderhoudssets van acryloppervlakken nodig. Deze onderhoudssets zorgen dat het acryl weer als nieuw wordt. Schuur het oppervlak voorzichtig in de lengterichting tot de kleurtint op het oppervlak weer gelijkmatig is. Hierna herstel je de glans met een polijstmiddel. - Whirlpool cleaners: de whirlpool cleaners reinigen het interne whirlpoolsysteem. Tijdens en na het gebruik van de whirlpool, ontstaat er namelijk bacteriegroei en gaat kalk, zeep of olie aankoeken. De whirlpool reiniger verwijdert deze vervuiling en houdt het bad hygiënisch en als nieuw.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een goede badreiniger? Bekijk dan de producten in de webshop van Saniweb. Weet je niet precies welke badreiniger jij nodig hebt en wil je hier graag advies over? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering!