Bad reiniger

Een bad reiniger is nodig voor een schone en hygiënische badkamer. Of je er nu elke dag of slechts een keer in de week gebruik van maakt, het bad dient goed schoongehouden te worden. Dit is niet alleen goed voor de hygiëne, maar ook voor het bad zelf. Het onderhoud zorgt ervoor dat het bad lang mee gaat. Kies daarom voor een geschikte bad reiniger. Ben je benieuwd naar de bad reinigers van Saniweb? Lees dan verder of bekijk de producten direct in de webshop.

Tip: Advies over badonderhoud

8 producten
 • Bette Schleiffix schuurblokje (gum) klein

  19 reviews
  Adviesprijs 13,- 10,25 Incl. BTW 21% Korting
  Maandag bezorgd
 • Sealskin Whirlpool Cleaner

  1 reviews
  Adviesprijs 17,- 13,99 Incl. BTW 18% Korting
  Maandag bezorgd
 • Villeroy & Boch Acryl reparatieset acryl Wit

  0 reviews
  Adviesprijs 119,- 95,99 Incl. BTW 19% Korting
  Maandag gratis bezorgd
 • SaniWow! Whirlpool cleaner 500ml

  3 reviews
  Adviesprijs 13,- 8,99 Incl. BTW 31% Korting
  Maandag bezorgd
 • Bette emaille reiniger 150 ml

  0 reviews
  20,99 Incl. BTW
  Op voorraad
 • Sealskin sanitairreiniger 1L

  2 reviews
  Adviesprijs 17,- 13,99 Incl. BTW 18% Korting
  Maandag bezorgd
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Door klanten beoordeeld met een 9.2
  • Altijd minstens 3 jaar garantie
 • Duravit Divers Onderhoudsset van acryloppervlakken

  0 reviews
  Adviesprijs 76,- 53,99 Incl. BTW 29% Korting
  Leverbaar
 • Duravit Onderhoud en Reparatiekit voor acryloppervlakken

  0 reviews
  Adviesprijs 152,- 108,99 Incl. BTW 28% Korting
  Leverbaar
 • De 48 uur van Saniweb
8 producten
Het assortiment bad reinigers

Het assortiment bad reinigers bestaat uit verschillende producten met allemaal hun eigen voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een standaard sanitairreiniger, een onderhoudsset van acryloppervlakken of een whirlpool reiniger. Hieronder worden de voordelen van de verschillende producten kort toegelicht: - Sanitairreiniger: voor het schoonmaken van het bad kan gebruik worden gemaakt van een standaard sanitairreiniger. Een sanitairreiniger verwijdert en voorkomt kalkresten. Wanneer je het bad regelmatig schoonmaakt, blijft het hygiënisch en voorkom je slijtage. - Onderhoudssets van acryloppervlakken: wanneer je oppervlakkige schade aan het bad hebt, zoals krassen, is een onderhoudssets van acryloppervlakken nodig. Deze onderhoudssets zorgen dat het acryl weer als nieuw wordt. Schuur het oppervlak voorzichtig in de lengterichting tot de kleurtint op het oppervlak weer gelijkmatig is. Hierna herstel je de glans met een polijstmiddel. - Whirlpool cleaners: de whirlpool cleaners reinigen het interne whirlpoolsysteem. Tijdens en na het gebruik van de whirlpool, ontstaat er namelijk bacteriegroei en gaat kalk, zeep of olie aankoeken. De whirlpool reiniger verwijdert deze vervuiling en houdt het bad hygiënisch en als nieuw.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een goede badreiniger? Bekijk dan de producten in de webshop van Saniweb. Weet je niet precies welke badreiniger jij nodig hebt en wil je hier graag advies over? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering!