Toilet reiniger
8 producten

Een goede toilet reiniger zorgt ervoor dat je toilet schoon en hygiënisch blijft. Het toilet is een plek die dagelijks wordt gebruikt en kan dan ook flink vuil worden. Saniweb heeft diverse keuzemogelijkheden op het gebied van toilet reinigers. De toilet reinigers van Saniweb zijn geschikt om hardnekkig vuil in de toiletpot te bestrijden, zoals kalkaanslag, urinesteen of andere slecht, verwijderbare aanslag. Ben je op zoek naar een geschikte toilet reiniger? Bekijk dan de producten in onze webshop.

16 reviews
Adviesprijs 14,00
prijs 13,43
Morgen bezorgd
Geberit Aquaclean reinigingsmiddel
7 reviews
Adviesprijs 14,00
prijs 12,76
Morgen bezorgd
16 reviews
Adviesprijs 112,00
prijs 95,00
Morgen gratis bezorgd
Sanibroyeur speciaal ontkalker 5 liter
6 reviews
Adviesprijs 82,00
prijs 76,00
Leverbaar
Adviesprijs 49,00
prijs 46,88
Leverbaar
Geberit Aquaclean Reinigingsmiddel Met Doek
7 reviews
Adviesprijs 21,00
prijs 19,83
Leverbaar
prijs 22,04
Leverbaar
Duravit McDry Blue speciale reiniger met verstuiver 6 flessen van 500ml
Adviesprijs 113,00
prijs 70,33
Leverbaar
8 producten

De voordelen van toilet reinigers

De toilet reinigers zijn speciaal ontworpen voor gebruik in het toilet. Doordat deze toilet reinigers oppervlakte-actieve stoffen bevatten, zijn ze uitermate geschikt voor het verwijderen van vet en vuil. Zo bevatten de toilet reinigers zuren voor het verwijderen van kalkaanslag en urinesteen uit de toiletpot. Kalkaanslag maakt het oppervlak van je toilet ruw, waardoor vuil en bachetiën zich kunnen gaan hechten. Het is daarom erg belangrijk dat je deze kalkaanslag goed bestrijdt of zelfs voorkomt. Het regelmatig schoonmaken van het toilet met een toilet reiniger zorgt ervoor dat deze hardnekkige kalkaanslag voorkomen wordt. Daarnaast is het gebruik van een toilet reiniger een verstandige beslissing, aangezien deze reinigers speciaal bedoeld zijn voor je toilet. Zo weet je zeker dat de kwaliteit van het toilet behouden blijft.

Hoe gebruik je een toilet reiniger?

Door gebruik te maken van een toilet reiniger wordt kalkaanslag, urinesteen en andere moeilijk verwijderbare aanslag in de toiletpot snel en eenvoudig verholpen. Benieuwd hoe je dat het beste kunt doen? Lees dan snel de volgende stappen.

  • 1. Spuit de toilet reiniger in een vloeiende beweging diep onder de rand en in de wc-pot.
  • 2. Laat vervolgens de toilet reiniger ongeveer 20 tot 30 minuten inwerken.
  • 3. Borstel daarna de wc-pot met een toiletborstel goed schoon en spoel door. Voilà, simpel toch?

Bekijk de producten

Ben je op zoek naar een toilet reiniger die geschikt is voor jouw toilet? Bekijk dan ons assortiment toilet reinigers. Bij Saniweb profiteer je bovendien van een scherpe prijs en worden de producten makkelijk en snel bij jou thuisbezorgd.