Sanitairkit

Sanitairkit is noodzakelijk om de tegels en sanitairproducten in jouw badkamer netjes af te werken. Met de lijm- en kitproducten van Saniweb heb je alles in huis voor de perfecte montage van jouw badkamertegels en ander sanitair, zoals het toilet of bad. Ben jij op zoek naar een geschikte kit voor de badkamer? Bekijk het assortiment sanitairkit direct en lees meer over de mogelijkheden.

9 producten
9 producten

Wat is sanitairkit en waarvoor dient het?

Sanitairkit is een middel met siliconenrubber, waardoor het schimmelbestendig is. Vochtige ruimtes als de badkamer zijn gevoelig voor het ontstaan van schimmel. Door de open randen in je badkamer te kitten, voorkom je dit probleem voor een groot deel. Wil jij jouw badkamer afkitten voor een strak en fris uiterlijk? Gebruik de sanitairkit dan voor het afdichten van voegen tussen de tegels, maar ook de randen tussen sanitaire producten en de tegels. Denk bijvoorbeeld aan de randen waar de toiletpot, de douchebak en het bad grenzen aan de vloer en muur. Hierdoor voorkom je dat vocht tussen deze openingen komt.

Kies de juiste sanitairkit voor jouw badkamer

Bij Saniweb kun je terecht voor de beste sanitairkit om jouw badkamer netjes en hygiënisch mee af te werken. Bovendien kies je uit diverse kleuren zodat je de gewenste look creëert. Heb je een stoere, industriële of moderne badkamer met zwarte tegels? Kies dan voor een zwarte sanitairkit of een sanitairkit in antraciet kleur. Hierdoor ogen de tegelvloer- en muur mooi egaal. Tegenwoordig zien we ook steeds vaker betonlook vloeren en muren. In dat geval is een sanitairkit in grijs een goede optie. Natuurlijk kun je bij Saniweb ook terecht voor gangbare kitkleuren als wit en transparant. Alle kit uit ons assortiment is schimmelbestendig, vrijwel reukloos en niet corrosief ten opzichte van metalen.

Bekijk de sanitairkit bij Saniweb

Wil jij jouw badkamer kitten en ben je op zoek naar de juiste sanitairkit? Bekijk de collectie bij Saniweb en ontdek de geschikte kit voor je badkamer, jouw tegels en sanitairproducten. Daarnaast profiteer je van een scherpe prijs en bezorgen we de sanitairkit gratis bij jou thuis (bij bestellingen boven €50,-) op een moment dat het jou uitkomt.