Complete badkamer inclusief montage?

Maak dan gebruik van onze montageservice! Koop jouw complete badkamer online bij Saniweb en wij nemen de installatie uit handen. Alles wordt geregeld!

Wat kun je verwachten?

 • heroicons/solid/check-circle Professionele installateurs met jarenlange ervaring
 • heroicons/solid/check-circle Montage vaak binnen 2 maanden
 • heroicons/solid/check-circle 3 jaar garantie op montage van het sanitair
 • heroicons/solid/check-circle Duidelijke en transparante prijsopgave
 • heroicons/solid/check-circle Goed geïnstalleerde badkamer zonder zorgen

Vul het formulier in en onze sanitair experts nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

heroicons/solid/thumb-up Ontzorging van A tot Z

Hoe werkt het?

Stap 1. Badkameradvies op maat

Samen zoeken wij de juiste producten uit voor jouw nieuwe badkamer. Je krijgt deskundig advies van een ervaren sanitair expert én een realistische 3D tekening helemaal afgestemd op jouw ruimte. Je ontvangt hierna een offerte van de producten. Ook stellen we een montageplan op met welke installatiewerkzaamheden er nodig zijn. Op basis hiervan ontvang je een richtprijs voor de montage.

Stap 2. Inmeetafspraak plannen

De volgende stap is het inplannen van een inmeetafspraak, zo weten we zeker of het sanitair past, hoeveel m² tegels je nodig hebt en of het montageplan compleet is. Er wordt een meetrapport opgesteld en op basis hiervan controleren we nogmaals de order en het montageplan. Waar nodig passen we deze aan. Daarna ontvang je de definitieve montageprijs.

Stap 3. Oplevering badkamer

Helemaal tevreden? Dan plannen we de montage in en bestellen we de producten. Jouw nieuwe badkamer wordt geleverd door onze eigen chauffeurs en vervolgens gemonteerd door een echte vakman. Al het installatiemateriaal wordt meegenomen door de installateurs. Je krijgt een vast contactpersoon voor al jouw vragen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken!

Wat zijn de kosten van een nieuwe badkamer inclusief montage?

De kosten van een complete badkamer inclusief professionele montage kunnen nogal uiteenlopen, afhankelijk van de wensen, badkamergrootte en productkeuze. Houd naast de kosten van je badkamerproducten nog rekening met montagekosten tussen €7.000 en €10.000 voor een complete badkamer. Montagekosten zijn namelijk sterk afhankelijk van verschillende factoren zoals:

 • Demonteren van oude badkamer
 • Verleggen van leidingwerk
 • Aanpassen van elektra
 • Plaatsen van douchemuur of voorzetwand
 • Montage van sanitair en meubels
 • Stucen van wanden
 • Betegelen van muren en vloer
 • Afvoer van puin

Onderstaande tabel geeft een indicatie van de prijs van een badkamer inclusief complete montage, in relatie tot de grootte van de ruimte en keuze van producten. Bij de ruimtes is uitgegaan van een standaard badkamer met douche, toilet, badmeubel met spiegel, verwarming en tegels.

6 m²: standaard

9 m²: standaard + kolomkast + extra brede wastafelmeubelset + extra tegels

12 m²: standaard + kolomkast + extra brede wastafelmeubelset + bad + extra tegels

6 m² 9 m² 12 m²
Basic* €9.000 €10.000 €11.500
Luxe** €14.000 €15.000 €16.500
Extra luxe** €19.000 €21.000 €24.000

*Basic: opbouwkranen, handdoekverwarming, inbouwreservoir met hangtoilet, basic muur- en vloertegels

**Luxe: upgrade van 'Basic' met gekleurde inbouwkranen, elektrische handdoekverwarming, spiegel met verlichting en anti-condens, luxe tegels en luxere uitvoeringen en materialen

***Extra luxe: upgrade van 'Luxe' met bijvoorbeeld whirlpoolbad, Sunshower, douche-wc, vloerverwarming en luxere uitvoeringen en materialen

Bij Saniweb streven we ernaar om voor ieder budget een passende oplossing te bieden. Of je nu op zoek bent naar een budgetvriendelijke badkamer of een luxe opstelling, onze montageservice garandeert professionele installatie, ongeacht de prijscategorie. Ontdek ook onze outlet voor betaalbare opties zonder in te leveren op kwaliteit - perfect voor een goedkope badkamer inclusief montage.

montage badmeubel

Klein of groot: Saniweb helpt je

Wat het formaat van je badkamer ook is, in ons uitgebreide assortiment vind je alles voor het ideale ontwerp. Ook voor een kleine badkamer inclusief montage kun je prima bij Saniweb terecht. Geef al het werk uit handen en de professionele installateurs zorgen ervoor dat jouw ruimte omgetoverd wordt tot een mooi nieuw geheel. Voor een kleine badkamer (≤ 6²) compleet met douche, inbouwreservoir met (compact) hangtoilet, (ondiep) wastafelmeubel met spiegel en kraan, badkamerverwarming en mooie tegels kun je rekenen op circa €9.000 inclusief montage. Onze ervaren sanitair experts helpen je eventueel graag met het indelen en samenstellen én hebben genoeg tips voor zowel grote als kleine badkamers.

Op zoek naar een badkameraanbieding inclusief montage?

Het realiseren van een nieuwe badkamer is niet niks. Daarom hebben we naast onze scherpe prijzen ook nog altijd leuke deals. Je vindt ze allemaal op onze actiepagina. Door te kiezen voor een badkameraanbieding inclusief montage profiteer je van het beste van beide werelden: scherpe prijzen én professionele montage en installatie.

montage kleine badkamer

Badkamer kopen inclusief montage

Bij Saniweb maken we het kopen van jouw complete badkamer inclusief montage eenvoudig. Ontdek onze uitgebreide collectie en laat ons deskundige team je begeleiden van selectie tot installatie van jouw droombadkamer. Of je nu een budgetvriendelijke oplossing zoekt of een luxe badkamer, wij bieden op maat gemaakte opties en een complete service. Van ontwerp, inmeten en je bestelling compleet maken tot het plannen en (de)monteren inclusief garantie. Wij nemen al het werk uit handen en jij krijgt een vast contactpersoon, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Bezoek onze adviespagina voor hulp bij het maken van je keuzes of ontwerp jouw droombadkamer met onze adviseurs. Klaar om jouw badkamerproject te starten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een naadloze ervaring!

Badkamer montage

Voorwaarden montageservice

Wil jij gebruikmaken van onze montageservice? Dan is het belangrijk dat je jouw gehele nieuwe badkamer bij Saniweb besteld, dus ook bijvoorbeeld tegels en montagematerialen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat we jouw nieuwe badkamer goed kunnen monteren. Ook is het niet mogelijk om jouw badkamer te annuleren wanneer deze is besteld en de montage is ingepland.

Veelgestelde vragen

heroicons/solid/chevron-down

Welke service kan ik van jullie verwachten?

Wij willen jou ontzorgen en werken samen met jou het gehele proces tot in de puntjes uit. Het is wel fijn wanneer je regelmatig aanwezig bent tijdens de montage, zodat we alles goed met je kunnen afstemmen.

 • Persoonlijk advies en 3D ontwerp: Je krijgt deskundig advies over het sanitair en jouw badkamer indeling. Je ontvangt hiervan een professioneel 3D badkamerontwerp met een bijbehorend tegelplan.
 • Inmeten van je badkamer: er wordt een inmeetafspraak gepland waarbij de installateur jouw badkamer komt opmeten. Op deze manier kunnen we controleren of alles ook echt past en weten we hoeveel tegels je nodig hebt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!
 • Bestelling compleet maken: wij bestellen alle producten, inclusief alle montagematerialen zoals tegellijm, voeg, afdichtingspasta, tegelstrips en kit. We controleren nauwkeurig of je bestelling compleet is.
 • Demonteren van je oude badkamer: het is mogelijk om jouw oude badkamer door ons te laten demonteren. We zorgen er dan ook voor dat al het puin wordt afgevoerd. Wij adviseren je om hiervoor te kiezen, zodat je zeker weet dat alles op de juiste manier wordt gedemonteerd zodat jouw nieuwe badkamer zonder problemen gemonteerd kan worden.
 • Monteren van je nieuwe badkamer: vervolgens gaan we je nieuwe badkamer monteren. Van het aanpassen van het leidingwerk tot het plaatsen van het nieuwe sanitair: onze ervaren installateurs nemen alles uit handen. Uiteraard dekken we de loop vanaf de ingang van de woning tot en met de werkruimte af, zodat we de rest van jouw huis netjes houden.
 • Controle op kwaliteit: kwaliteit is voor ons super belangrijk. Daarom hebben wij 7 projectbegeleiders in dienst die heel Nederland doorrijden om te controleren of alle badkamer montageprojecten goed lopen.
 • Vast contactpersoon: tijdens het gehele proces krijg je ook een vast contactpersoon die al jouw vragen beantwoord.
heroicons/solid/chevron-down

Wat valt er allemaal onder montage?

Wij willen jou volledig ontzorgen en kunnen alles van A tot Z uit handen nemen. Denk hierbij aan:

 • Demonteren van je oude badkamer
 • Afvoeren van het puin
 • Verleggen van leidingwerk
 • Aanpassen van de elektra
 • Het leggen van elektrische vloerverwarming
 • Het betegelen van de ruimte (incl. egaliseren, lijmen, voegen)
 • Het stuccen van de wanden
 • Het monteren van sanitair (kranen, meubels, douches, toiletten, etc.)
 • Het aansluiten van de mechanische ventilatie op een bestaand van ventilatiekanaal
 • Het maken van nisjes
 • Het plaatsen van een plafond
 • Het plaatsen van een douche muur of voorzetwand

We maken samen met jou een montageplan waarin we duidelijk afspreken wat we allemaal voor jou gaan doen. Wil je extra zaken aanpakken in jouw badkamer, zoals het een verlaagd plafond of extra stroompunt aanleggen? Ook dat is vaak mogelijk. Dit kun je samen afstemmen met de installateur.

heroicons/solid/chevron-down

Wat kost een badkamer inclusief montage?

De kosten van een nieuwe badkamer inclusief montage kunnen uiteenlopen. De minimale montageprijs start bij de €7.000. In deze prijs zitten al de basis werkzaamheden inbegrepen. Denk hierbij aan het aanpassen van het leidingwerk, het betegelen van de ruimte en het monteren van het sanitair. Deze kosten lopen op afhankelijk van het aantal m²: hoe meer tegels er gelegd moeten worden, hoe hoger de kosten. Ook kan de montageprijs oplopen door de extra installatie werkzaamheden. Voorbeelden hiervan zijn het maken van een nisje, het plaatsen van een Sunshower of het installeren van inbouwkranen. We zullen samen vooraf een montageplan maken waarbij we heel nauwkeurig de werkzaamheden en bijbehorende kosten inzichtelijk maken. Deze zijn dus vooraf bekend! Enkel bij onvoorziene omstandigheden kunnen deze nog verhoogd worden.

 

heroicons/solid/chevron-down

Hoe snel kunnen jullie de badkamer monteren?

Als alle producten op tijd geleverd kunnen worden, kunnen wij de montage vaak al binnen 2 maanden inplannen (afhankelijk van de regio waarin je woont). De montage van een nieuwe badkamer duurt gemiddeld 2-4 weken.

heroicons/solid/chevron-down

Wat moet ik zelf allemaal nog regelen?

Wij nemen graag het werk uit handen! Zo controleren wij je bestelling op compleetheid, zorgen ervoor dat alle producten op tijd geleverd worden en nemen alle installatiematerialen mee wanneer we je badkamer komen monteren. Tijdens dit hele traject krijg je een vast contactpersoon die je kan voorzien van alle informatie. Het is wel fijn als je zelf regelmatig aanwezig bent tijdens de montage zodat we het e.e.a. kunnen afstemmen als dat nodig is.

heroicons/solid/chevron-down

Door wie wordt mijn badkamer gemonteerd?

Saniweb werkt samen met zelfstandige installateurs die al jarenlang gespecialiseerd zijn in het monteren van badkamers. Wekelijks monteren zij samen meer dan 100 badkamers. Ook hebben wij 7 projectbegeleiders in dienst die heel Nederland doorrijden om steekproefsgewijs te kijken of de projecten naar wens verlopen. Zo waarborgen we de kwaliteit van onze badkamer montages zodat jij jarenlang kan genieten van jouw nieuwe badkamer!

heroicons/solid/chevron-down

Monteren jullie ook toiletruimtes?

Het is ook mogelijk om jouw toiletruimte te laten monteren. Neem hiervoor contact op voor de mogelijkheden!

heroicons/solid/chevron-down

Hoeveel garantie zit er op mijn nieuwe badkamer en de montage?

Je krijgt maar liefst 3 jaar garantie op jouw nieuwe badkamer én op de montage. Op kit- en voegwerk wordt 1 jaar garantie gegeven.