Koud- en warmwaterverdeler
Bezig met laden...
2 producten

Ben je op zoek naar een koud- en warmwaterverdeler? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Een koud- en warmwaterverdeler zorgt ervoor dat het water wordt verdeeld over verschillende watertappunten. Hierdoor kun je bij meerdere kranen tegelijkertijd warm water tappen. Dit is ideaal wanneer je met meerdere mensen het huis deelt. Ben je benieuwd naar de koud- en warmwaterverdelers of wil je meer inspiratie opdoen? Lees dan snel verder of bekijk direct de producten in de webshop van Saniweb.

Viega Pexfit Verdeelset 6-Groeps Brons
Viega Pexfit Verdeelset 6-Groeps Brons
Adviesprijs 98,00
prijs 88,20
Leverbaar
Viega Pexfit Verdeelset 4-Groeps Brons
Viega Pexfit Verdeelset 4-Groeps Brons
Adviesprijs 60,00
prijs 54,00
Leverbaar
Niet gevonden wat je zocht?
2 producten

De voordelen van koud- en warmwaterverdelers

Je kent het probleem vast wel. Je staat onder een heerlijke, warme douche en plots wordt het water ijskoud. Iemand anders in huis gebruikt op hetzelfde moment warm water, waardoor bij de douche het warm water wordt afgesloten. Dit is verleden tijd met een koud- en warmwaterverdeler. Deze verdeler zorgt ervoor dat het warme water wordt verdeeld over verschillende watertappunten. Hierdoor kun je bij meerdere kranen tegelijkertijd genieten van warm water.

Het assortiment koud- en warmwaterverdelers

In het assortiment van Saniweb zijn verschillende verdelers te vinden. Een koud- en warmwaterverdeler heeft aftakkingen, waardoor meerdere kranen tegelijkertijd zowel warm als koud water kunnen ontvangen. De verdelers zijn bij Saniweb verkrijgbaar met vier of zes aftakkingen. Afhankelijk van jouw wensen en de hoeveelheid kranen in het huis kies je het gewenste model.

Bekijk de producten

Is een koud- en warmwaterverdeler wat voor jou? Bekijk dan deze producten in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering! Heb je advies nodig over de koud- en warmwaterverdelers of twijfel je welk model het beste aansluit bij jouw huishouden? Vraag dan onze online adviseurs om hulp. De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.