Muurplaat
Filteren
loader
Bezig met laden...
2 producten

Wanneer je een kraan wilt installeren aan de muur, dien je er rekening mee te houden dat je een muurplaat moet gebruiken. Een muurplaat fungeert als overgang tussen de leiding en een kraan die aan de wand wordt bevestigd. Voor bijna alle kranen die op de muur zitten, zoals een douche- en badkraan, geldt dat deze aangesloten worden door een schroefdraadverbinding. De muurplaat monteer je op de muur, waar je de kraan rechtstreeks aanschroeft.

Grohe set muurplaat koppeling 3/4 inchbu.x 15 mm. Chroom
Grohe set muurplaat koppeling 3/4 inchbu.x 15 mm. Chroom
Adviesprijs 48,00
prijs 43,20
clock Leverbaar
Grohe set muurplaatkoppeling 1/2 inchx12 mm. Chroom
Grohe set muurplaatkoppeling 1/2 inchx12 mm. Chroom
Adviesprijs 37,00
prijs 33,30
clock Leverbaar
Niet gevonden wat je zocht?
2 producten

Welke muurplaat heb ik nodig?

Welke muurplaat jij nodig hebt, hangt af van het type kraan dat je op wilt hangen en of je leiding buiten de muur loopt of in de muur is weggewerkt. Wanneer de leiding buiten de muur loopt, gebruik je namelijk een opbouw muurplaat en wanneer de leidingen in de muur zijn weggewerkt, gebruik je een inbouw muurplaat. De muurplaat steekt na montage maar een klein stuk buiten de wand uit. Daarom is er de mogelijkheid om een verlengstuk te gebruiken op de muurplaat. Wanneer je bijvoorbeeld een kraan hebt die niet voldoende ver uit de muur steekt over de badrand, kun je gebruik maken van een verlengstuk. Hierdoor is het mogelijk een aansluitpunt verder buiten de muur te brengen en kun je gewoon genieten in het bad van je gewenste kraan. De muurplaten zijn verkrijgbaar in de kleuren chroom en brons in de webshop van Saniweb.

Het aanbod van Saniweb

Wie op zoek is naar een muurplaat voor in de badkamer, is bij Saniweb aan het juiste adres. Met het brede aanbod vind jij zonder twijfel de muurplaat die je nodig hebt in jouw badkamer. Twijfel je nog ergens over? Bijvoorbeeld over welke muurplaat het beste bij jouw kraan past? Onze medewerkers geven je graag online advies! Daarnaast profiteer je bij Saniweb altijd van de scherpste prijzen en een snelle levering.