Beste webshop 2024

Saniweb wint voor vierde jaar op rij Shopping Awards

Waalwijk, 29 maart 2024 - Saniweb is voor het vierde jaar op rij de beste webwinkel van Nederland in de categorie ‘Badkamer & Keuken’, uitgeroepen door de Shopping Awards, en daar zijn we trots op! Ook in 2021, 2022 en 2023 mochten wij de Gouden Shopping Award in ontvangst nemen. De winnaar van deze prijs wordt deels bepaald door consumenten en deels door een panel van onafhankelijke vakexperts.

Prijs shopping awards 2024

Uitreiking Shopping Award

De Shopping Awards worden uitgereikt aan webwinkels en bedrijven die het beste scoren in hun categorie of vakgebied. De prijzen werden voor de 22e keer feestelijk uitgereikt op donderdag 28 maart in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

Winnaar categorie ‘Badkamer & Keuken’

We hebben gewonnen in de categorie ‘Badkamer & Keuken’. Thomas van Zundert (E-commerce manager Saniweb): “We zijn pas blij als na meer dan 1 miljoen blije klanten ook iedere nieuwe klant ons weer met een goede review beoordeeld. Daar doen we alles voor. Een badkamer koop je niet zomaar online. Onze experts werken daarom iedere dag met heel veel plezier aan het verwezenlijken van de badkamerdromen van onze klanten. Als je daarvoor dan een Shopping Award in ontvangst mag nemen, is dat alleen maar een hele mooie extra waardering.”

Prijs shopping awards 2024

Over Saniweb

We zijn niet zomaar een webshop. Hoewel je bij ons terecht kunt voor het grootste online assortiment sanitair van de Benelux, zijn het onze goed opgeleide sanitair experts die het verschil maken. Van installatietips tot het maken van een 3D-tekening. We helpen je graag zonder dat je naar een winkel hoeft. Je bestelt via de webshop en we leveren alles uit voorraad waar en wanneer jij dat wilt. Niet tot de voordeur, maar desnoods vijf hoog. BezorgGemak noemen we dat. Wil je niet doe-het-zelven? Dan helpen we je bij de montage en installatie. Daarom zijn we dé online badkamerwinkel voor particulieren en installateurs.

Thuiswinkel waarborg

Shopping Awards wordt toegekend door Thuiswinkel waarborg; een Nederlands keurmerk voor winkels die hun producten verkopen via internet. Bedrijven kunnen zich inschrijven om mee te dingen. En vervolgens worden de winnaars voor de helft bepaald door consumenten en de helft door een vakjury.