Fittingen

Wanneer je een sanitaire ruimte gaat verbouwen, kom je ongetwijfeld gas-, water- en cv leidingen tegen die verplaatst of vervangen moeten worden. Deze gas-, water- en cv leidingen worden samengesteld uit buizen en verbindingsstukken. Verbindingsstukken worden ook wel fittingen genoemd. Deze fittingen zijn er in verschillende soorten. Ben je benieuwd naar het assortiment fittingen van Saniweb? Bekijk het assortiment direct in de webshop.

4 producten
 • Viega Y-Stuk 1/2inch Chr

  0 reviews
  Adviesprijs 57,- 46,99 Incl. BTW 18% Korting
  Snel leverbaar
 • Viega Aansl.Bocht A 2 St.16X200X15Mm. Koper

  0 reviews
  40,99 Incl. BTW
  Snel leverbaar
 • Viega Pexfit Fosta Xl Kopp.63X2 inch Bi.

  0 reviews
  125,99 Incl. BTW
  Snel leverbaar
 • Viega Prestabo Overg.Stuk 2215.6 25-28 588564

  0 reviews
  95,99 Incl. BTW
  Leverbaar
4 producten

De soorten fittingen

Er zijn vele verschillende soorten fittingen, namelijk draadfittingen, knelfittingen, persfittingen, insteekfittingen en soldeerfittingen. Leidingen die in de muur weggewerkt moeten worden of op plekken zitten waar je niet goed bij kunt komen, moeten met soldeerfittingen worden verbonden. De meest voorkomende verbindingsstukken zijn: Bocht: Om een 45° of 90° bocht aan te leggen wordt een fitting met bocht gebruikt. Sok: De sok wordt gebruikt om uiteinden van leidingen aan elkaar te koppelen. T-stuk: Een T-stuk wordt gebruikt om vertakkingen te realiseren. Kap: De kap dient ter afsluiting van een waterleiding.

Het assortiment van Saniweb

Het assortiment fittingen van Saniweb bestaat uit alle bovengenoemde soorten fittingen. De bochten, sokken, t-stukken en kappen die Saniweb biedt, zijn van de merken Wavin en Viega. Deze twee merken zijn marktleiders op het gebied van systeemtechniek en staan bekend om functionele producten met een hoogwaardige kwaliteit. Wanneer je voor een fitting kiest van Wavin of Viega, ben je verzekerd van een duurzaam product dat lang mee gaat.

Bekijk de producten

Heb je een fitting nodig of wil je meer inspiratie opdoen naar de mogelijkheden op het gebied van fittingen? Bekijk dan de producten in de webshop van Saniweb. Weet je niet precies welke fittingen jij nodig hebt en wil je hier graag advies over? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een lage prijs en een hele snelle levering!