Print tegels

Kies voor print tegels als je de ruimte op een originele en persoonlijke manier wilt kleden. De patronen en prints op deze unieke tegels zorgen voor een sierlijke en unieke uitstraling in jouw gewenste ruimte. De tegels kun je op allerlei manieren met elkaar combineren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van print tegels? Lees dan verder of bekijk de producten direct in de webshop.

12 producten
12 producten

Het assortiment print tegels

Er zijn veel verschillende print tegels verkrijgbaar in het assortiment van Saniweb. Van drukke designs tot rustige prints en van moderne tot klassieke varianten. Voor iedere stijl is er een gewenste tegel te vinden. Kies bijvoorbeeld voor een mooie zwart-wit print tegel voor in de moderne ruimte of een lichte bloemenprint voor in de klassieke ruimte. Met de print tegels ben je verzekerd van een unieke en authentieke uitstraling!

Met wat combineer ik de print tegels?

De print tegels kun je het beste combineren met andere tegels en producten in effen designs en neutrale kleuren. Wanneer je een ruimte volledig betegelt met tegels met een print design, zal dit al snel veel te druk ogen. Kies er daarom voor om bijvoorbeeld een gedeelte van de muur te betegelen met de print tegels en de rest met een effen tegel in een neutrale kleur. Hierdoor vallen de print tegels extra op en krijg je al snel het gewenste resultaat. Wanneer je bijvoorbeeld een wasmeubel plaatst voor de muur met de print tegels, kun je ook het beste kiezen voor een wasmeubel in een neutrale en effen kleur. Hierdoor voorkom je dat de meubels met elkaar vloeken of de ruimte te druk oogt.

Bekijk de producten

Zijn de print tegels wat voor jou? Bekijk dan de producten in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering! Heb je advies nodig bij het kiezen van de beste producten voor jouw badkamer? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag.