Hollandse tegels

Met Hollandse tegels proef je de sfeer van grootmoeders tijd. De gezellige open haard, de houtkachel en de ouderwetse fluitketel op het vuur komen in gedachten weer terug met Hollandse tegels. Vind je het leuk de oud-Hollandse sferen weer op te roepen met leuke, gezellige tegeltjes? Bekijk dan eens het assortiment Hollandse tegels van Saniweb.

23 producten
23 producten

Hollands glorie aan de muur

Deze decortegels met verwijzingen naar Hollandse ingrediënten en keukenonderdelen van vroeger zijn een leuke afwisseling om als wandtegeltje bijvoorbeeld te combineren met een effen achterwand. De decortegels zijn verkrijgbaar in een vierkante en rechthoekige afmeting. De rechthoekige tegeltjes zijn mooi te combineren met bijvoorbeeld een muur bekleed met metrotegels.

Combineren

De kleur van de Hollandse tegels is wit met zwarte opdruk, waardoor ze goed te combineren zijn met alle soorten tegels. Ze staan net zo mooi bij een fel gekleurde tegel op de wand als bij een witte tegel. Een Hollandse decortegel zorgt voor afwisseling van een betegelde muur. Vanwege de authentieke uitstraling passen de Hollandse tegels goed bij een keuken met een landelijke uitstraling. Heb je een strakke, moderne keuken, dan biedt een Hollandse decortegel een leuk contrast.

Heb je hulp nodig of ben je op zoek naar inspiratie?

Wil je graag meer inspiratie en ideeën opdoen voor het plaatsen van Hollandse tegels en hoe je ze mooi kunt combineren met andere soorten tegels? Bekijk dan ons assortiment in de webshop of bezoek een van onze showrooms. Onze adviseurs staan voor je klaar en geven je graag advies. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.