Wastrog
Filteren
1 product

Ben jij op zoek naar een functionele en stijlvolle wastrog? Saniweb heeft een ruim en divers assortiment troggen in huis. Wastroggen zijn handig in de schuur, garage of buiten, maar ook voor bedrijven, kinderdagverblijven en scholen. Bekijk het complete aanbod hier! Ben je op zoek naar andere gootstenen? Bekijk hier dan alle gootstenen.

Geberit 300 Kids Kinderwaslandschap 180x41,5x65 cm
Adviesprijs 3.087,00
prijs 2.274,55
Leverbaar
Niet gevonden wat je zocht?
1 product

De wastrog: ruim en onderhoudsvriendelijk

Het voordeel van een wastrog ten opzichte van een keukengootsteen of uitstortgootsteen is de ruimte. Dit type gootsteen is vaak twee keer zo breed als een traditionele gootsteen. Bovendien zijn de meeste wastroggen uitgevoerd in roestvrij staal, een materiaal dat bekend staat als zeer duurzaam, sterk en onderhoudsvriendelijk. Daardoor kan een trog ook goed gebruikt worden in een omgeving waarin een gootsteen intensief gebruikt wordt.

Overal bruikbaar

Door de breedte en het sterke materiaal van een wastrog is deze op diverse plekken handig in gebruik. Zo kun je de wastrog bijvoorbeeld goed gebruiken in een schuur, garage, bedrijf of buitenruimte. Maar dit type gootsteen vind je ook vaak terug op plekken zoals scholen, kinderdagverblijven en ziekenhuizen. Door het roestvrij staal is de trog namelijk zeer goed schoon te maken en daardoor zeer hygiënisch.

Wastroggen in allerlei soorten en maten

Saniweb heeft een divers assortiment wastroggen. Wil je bijvoorbeeld liever geen wastrog van rvs? Bekijk dan met behulp van de filters het aanbod keramiek wastroggen. Ook biedt Saniweb troggen in diverse afmetingen, zodat je altijd een model vindt dat past bij de plek waar deze gebruikt gaat worden. Zo zijn er wastroggen met plaats voor één kraan, maar ook troggen met plaats voor vier kranen. Bovendien kun je ook troggen vinden met twee gescheiden bakken. Daardoor kun je de wastrog tegelijkertijd en op verschillende manieren gebruiken.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een brede gootsteen die gemakkelijk te onderhouden is? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment wastroggen en bestel het product in onze webshop. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.