Emmerrooster

Een emmerrooster is een functionele en comfortabele toevoeging aan je uitstortgootsteen. Met een emmerrooster til je namelijk gemakkelijk een gevulde emmer uit de uitstortgootsteen, zonder dat je deze over de rand hoeft te tillen. Bekijk de producten in de webshop en vind het ideale emmerrooster voor jouw uitstortgootsteen. Ben je op zoek naar gootstenen? Bekijk hier dan alle gootstenen.

2 producten
 • De Beer Emmerrooster 46 Cm. 533010001 Chr

  0 reviews
  97,99 Incl. BTW
  Snel leverbaar
 • Duravit Duravital emmerrooster met bevestigingsset chroom

  1 reviews
  Adviesprijs 128,- 63,99 Incl. BTW 50% Korting
  Leverbaar
2 producten

Het voordeel van een emmerrooster

Met een emmerrooster zorg je dat je gemakkelijk een emmer vult zonder dat deze nat wordt. Bovendien kun je zo de emmer eenvoudig neerzetten, zonder dat je de gevulde emmer daarna over de rand hoeft te tillen. Fijn, als je een paar grote emmers moet vullen en tillen! Bovendien kun je op deze manier een emmer vullen, terwijl het water in de gootsteen wegloopt.

Een opklapbaar emmerrooster

Een emmerrooster is op zo’n manier ontworpen dat je de emmer zowel op het rooster kunt zetten als in de gootsteen. Het rooster wordt namelijk niet los op de gootsteen gelegd maar wordt bevestigd aan de bovenkant van de uitstortgootsteen. Doordat het rooster klapbaar is, kun je op deze manier gemakkelijk het rooster naar boven klappen als je de emmer in de gootsteen wilt zetten.

Verschillende afmetingen

Saniweb biedt emmerroosters in verschillende afmetingen, zodat je altijd een rooster vindt dat past op je uitstortgootsteen. De emmerroosters zijn over het algemeen in het chroom uitgevoerd maar Saniweb biedt modellen van verschillende merken, zodat ze er net iets anders uitzien. Daarnaast zijn er ook verschillen in hoe de roosters geplaatst worden. Waar sommige roosters wat meer schuin aflopen, liggen andere roosters recht op de gootsteen.

Bekijk de producten

Wil jij graag een emmerrooster in je uitstortgootsteen? Bekijk dan ons assortiment en vind jouw ideale emmerrooster. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.