Wand handenwasserkraan

Een wandhandenwasserkraan heb je in veel varianten bij Saniweb. Wil je een rond of vierkant model? Of houd je meer van een klassiek model wandhandenwasserkraan? Het is erg belangrijk dat je er goed over nadenkt welke kraan het beste bij jouw handenwasser past. Zo is het bij een wandhandenwasserkraan van belang dat je een wasbak hebt zonder kraangat. Handenwasserkranen zijn compact en hebben een korte uitloop, zodat er geen water over de rand van de handenwasser kan lopen.

Voordelen wandhandenwasserkraan

Het voordeel van een wandhandenwasserkraan is dat je zo weinig mogelijk van het leidingsysteem of de kraan ziet. Daardoor ziet de kraan er moderner uit. Een handenwasserkraan vaak in kleine ruimtes wordt geplaatst, neemt een wandhandenwasserkraan minder ruimte in beslag, dan een opbouwkraan. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om in je toilet een bijpassende kleinere wasbak te plaatsen. Daarnaast zijn de wandhandenwasserkranen gemakkelijk schoon te maken, doordat er minder hoekjes zijn waar vuil en kalk kan ophopen. Een wandhandenwasserkraan is dus hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Verschillende soorten modellen wandhandenwasserkranen

Wandhandenwasserkranen zijn in het algemeen op te delen in twee verschillende stijlen, namelijk modern en klassiek. Moderne kranen hebben vaak een stijlvol design en zijn mooi rond of strak afgewerkt. Klassieke kranen passen bij het nostalgisch karakter van de betreffende ruimte en hebben veelal een sierlijke afwerking.

Bekijk ons assortiment

Bij Saniweb heb je een ruime keuze aan wandhandenwasserkranen. Doordat we over verschillende stijlen beschikken, zit er vast wel een model tussen die aansluit bij jouw wensen en ideeën. Bovendien hanteert Saniweb de laagste prijs garantie en profiteer je van gratis thuisbezorging op een tijd die voor jou geschikt is.