Badkranen

Wanneer je van plan bent om een badkraan aan te kopen zijn er een aantal zaken waar je even bij stil zal willen blijven staan. Het assortiment met badkranen hier bij Saniweb is dan ook bijzonder uitgebreid. Niet alleen zal er door jou een keuze moeten worden gemaakt op vlak van stijl, wat bovendien ook te denken van het feit of ze bijvoorbeeld met of zonder doucheset dient te worden geleverd? En dan hebben we het nog niet gehad over het design. Moet het bijvoorbeeld gaan om een vrijstaande badkraan, een inbouw of een opbouw uitvoering? Het zijn stuk voor stuk factoren waar je bij stil zal willen blijven staan om na je aankoop niet voor vervelende verrassingen te komen te staan.

730 producten
730 producten

Ruim assortiment boordevol kwalitatieve badkranen

De ene badkraan is duidelijk de andere niet. Wanneer je een kijkje neemt in het assortiment hier bij Saniweb zal je dan ook kunnen vaststellen dat onze badkranen verkrijgbaar zijn in tal van verschillende modellen. Heb je een voorkeur voor een klassieke of eerder een strakke uitstraling? Het kan allemaal. Buiten de stijl waar je badkraan over dient te beschikken kan het ook nooit kwaad om even stil te blijven staan bij het type kraan die je voorkeur heeft. We onderscheiden op dit vlak twee verschillende soorten badkranen, namelijk de mengkraan en een badkraan met thermostaat. Bij een mengkraan zal je door middel van een hendel als gebruiker zelf het watervolume evenals de temperatuur moeten bepalen. Dat is niet het geval bij een badkraan met thermostaat. Alleen de temperatuur instellen is dan voldoende.

Badkranen met extra opties

Verschillende badkranen zijn tegenwoordig uitgerust met extra opties. Een bekend voorbeeld daarvan is de cooltouch. Een cooltouch badkraan heeft als voordeel dat ze niet heter kan worden dan de door jou ingestelde temperatuur. Dit is in het bijzonder aan te raden voor gezinnen met kinderen. Ook rekening houden met de verkrijgbare opties voor badkranen is dus altijd zeker en vast een aanrader. Ontdek het uitgebreide assortiment met kwalitatieve badkranen tegen de beste prijs nu hier bij Saniweb!