Grohe Red kopen? De nieuwe kokend water kraan - Saniweb.be
Filteren

Filteren

Bezig met laden...

Een Grohe Red kraan is een super handige (aanvullende) kraan in de keuken. Je geniet van kokend water rechtstreeks uit de kraan. Een waterkoker is hiermee overbodig geworden. De Grohe Red kraan is beschikbaar als losse aanvullende kokend water kraan of als een 3-in-1 kokend water kraan. Bovendien heb je keuze uit verschillende stijlvolle designs, zodat er altijd een van jouw wens bij zit. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van de Grohe Red kokend water kraan? Bekijk de kranen in de webshop!

5 producten
Grohe Keukenmengkraan Red Duo U (Losse Kraan) Supersteel
Grohe Keukenmengkraan Red Duo U (Losse Kraan) Supersteel
Adviesprijs 925,00
prijs 843,99
Leverbaar
Grohe Keukenmengkraan Red Duo (Losse Kraan) Supersteel
Grohe Keukenmengkraan Red Duo (Losse Kraan) Supersteel
Adviesprijs 912,00
prijs 774,99
Leverbaar
Grohe Red 1-gats kokendwaterkraan Duo (koud en warm) voor Red boiler chroom
Grohe Red 1-gats kokendwaterkraan Duo (koud en warm) voor Red boiler chroom
prijs 728,99
Leverbaar
Grohe Red 1-gats kokendwaterkraan Mono (warm) voor Red boiler chroom
Grohe Red 1-gats kokendwaterkraan Mono (warm) voor Red boiler chroom
Adviesprijs 346,00
prijs 334,99
Leverbaar
Grohe Red 1-gats kokendwaterkraan met U-uitloop Duo (koud en warm) voor Red boiler chroom
Grohe Red 1-gats kokendwaterkraan met U-uitloop Duo (koud en warm) voor Red boiler chroom
Adviesprijs 768,00
prijs 732,99
Leverbaar
5 producten

Geniet van veel voordelen met een Grohe Red

De Grohe Red tapt direct kokend water uit de kraan. Hiermee heb je geen waterkoker meer nodig. Een kopje thee zetten of pasta koken is met deze kokend water kraan nóg gemakkelijker. Bovendien tap je direct het water dat je nodig hebt; je hoeft dus niet meer een ruime hoeveelheid water te koken in de waterkoker. Dit zorgt er voor dat de Grohe Red waterbesparend is ten opzichte van een reguliere waterkoker. Daarnaast is veiligheid natuurlijk belangrijk wanneer je werkt met kokend water. Ook daar hebben ze bij Grohe iets op gevonden. De Grohe Red is beveiligd met de zogeheten ChildLock-knop. Druk een seconde op deze knop om de functie te ontgrendelen. Tijdens het ontgrendelen zal de led-knop rood knipperen en continu oplichten zolang de ChildLock-knop gedeactiveerd is. Houd de onderste activeringsknop ingedrukt om de straal te laten starten. Wil je de straal laten stoppen? Laat dan de knop los. Zo maak je eenvoudig én veilig gebruik van kokend water.

Verschillende kleuren en designs

De Grohe Red kranen zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitlopen; een L-vormige en een C-vormige uitloop. De L-vormige uitloop beschikt over rechte vormen en heeft een strak design. De C-vormige uitloop heeft een elegante, ronde vorm. Deze afwerking zorgt weer voor een sierlijk geheel. Daarnaast is de kraan ook verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk chroom en supersteel. Kies de uitloop die het best bij jouw interieurstijl past!

Welke boiler past bij mij?

De Grohe Red boiler levert direct tot wel 5,5 liter kokend water dankzij de titanium boiler. Het product is goed bestand tegen corrosie en kalkaanslag. Hierdoor blijft de kwaliteit gedurende een lange levensduur hoog. Bovendien is het water vrij van metaalsmaak. De boiler beschikt over lage standby kosten en een geïntegreerde vakantiemodus. Het product heeft energielabel A. Je hebt de keuze uit een M-size en L-size boiler. De M-size boiler levert 3 liter kokend heet water en de L-size boiler levert 5,5 liter kokend water. Bieden boilers passen in ieder regulier keukenkastje.

Wat kost een Grohe Red kraan?

De gemiddelde prijs voor een Grohe Red kraan ligt tussen de 800 en 1600 euro. Dit is natuurlijk een brede schatting, maar voor deze prijs ben je wel verzekerd van een hoogwaardig product waar je jarenlang van kunt genieten. Het verschil in prijs zit hem in het design, maar ook in de grootte van de boiler.

Grohe Red kopen bij Saniweb

Wil jij niet meer wachten tot het water eindelijk gekookt is voor dat kopje thee of die pan pasta? Bestel dan een Grohe Red kokend water kraan in de webshop en profiteer van 3 jaar garantie. Daarnaast bezorgen we het gratis thuis (bij besteding boven 50,-) en kies je zelf het aflevermoment. Zo kun je zelf je nieuwe Grohe Red kraan in ontvangst nemen!

Tips voor installatie van een Grohe Red

Bij het installeren van een Grohe Red kokend water kraan is het belangrijk dat je onder de kraan genoeg ruimte hebt om de boiler te plaatsen. In deze video leggen we je graag uit hoe je zelf de kokend water kraan kunt monteren:

Grohe Blue voor gekoeld bruisend water

Grohe beschikt ook over Grohe Blue, een slim systeem waarmee je ook gekoeld, licht bruisend en bruisend water uit de kraan kunt tappen. Met slechts één druk op de knop, direct uit je keukenkraan! Het voordeel hiervan is dat je geen plastic flessen meer overhoudt en daarmee extra goed voor het milieu. Je hebt hierbij keuze uit drie verschillende systemen, Grohe Blue Home (geschikt voor je eigen keuken), Grohe Blue Professional (geschikt voor professioneel gebruik) en Grohe Blue Pure (geschikt voor je eigen keuken én voor professioneel gebruik). Bekijk het assortiment en kies het product dat bij jou past.