Vrijstaande badkraan

Een vrijstaande badkraan kenmerkt zich altijd door een opvallende, hoge uitloop. Dit maakt ze tot een ware eye-catcher voor in de badkamer. Er voor kiezen om een vrijstaande badkraan in huis te halen betekent dat je kiest voor een exemplaar welke op de vloer wordt bevestigd. Dit creëert niet alleen een bijzondere uitstraling, maar bovendien ook een heerlijk gevoel van luxe en comfort. Een vrijstaande badkraan is bovendien verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Hierbij kan je niet alleen je persoonlijke voorkeur op vlak van kleuren laten spreken. Wat bovendien ook te denken van de grepen waar je vrijstaande badkraan over dient te beschikken? Ben jij ook van plan om een vrijstaande badkraan in je badkamer te integreren? In dat geval zal ons aanbod je in ieder geval precies datgene bieden waar jij naar op zoek bent!
121 producten
121 producten

Welk type vrijstaande badkraan bestellen?

Op het ogenblik dat je een blik werpt op het assortiment met vrijstaande badkranen zal je kunnen vaststellen dat er diverse types verkrijgbaar zijn. Het gaat hierbij niet uitsluitend om de klassieke mengkranen, maar ook om thermostatische exemplaren. Indien je er voor kiest om de voorkeur te geven aan een mengkraan dien je door het mengen van warm en koud water de perfecte temperatuur te bepalen. Geef je de voorkeur aan een thermostatisch exemplaar? Dan kan je in een mum van tijd genieten van een heerlijk warm bad dat precies op de door jou gewenste temperatuur is.

Hou rekening met de uitstraling van je vrijstaande badkraan

Bij het betreden van je badkamer zal de vrijstaande badkraan altijd meteen in het oog springen. Omwille van deze reden is het nog meer dan bij een gewone kraan van belang dat de uitstraling waarover ze beschikt perfect aansluit op deze van je badkamer. Beschik je bijvoorbeeld over een vrijstaande badkuip die op nostalgische pootjes is geplaatst? In dat geval is het altijd een aanrader om te kiezen voor een klassieke, vrijstaande badkraan. Op deze manier wordt het authentieke evenals het romantische karakter van jouw badkamer gewaarborgd. Problemen met het kiezen van de juiste vrijstaande badkraan voor in jouw badkamer? Onze experts helpen je graag verder!