Complete urinoirsets
loader
Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom een complete urinoirset?

De complete urinoirsets van Saniweb bestaan uit een urinoir, inbouwreservoir en een bedieningspaneel. Daarnaast beschikken sommige urinoirs ook nog over een deksel. Het urinoir is uitermate geschikt voor publieke gelegenheden. Dit toilet neemt weinig ruimte in beslag en bespaart veel water ten opzichte van een normaal toilet. Dit toilet kun je overigens ook prima thuis gebruiken. Heb je een paar mannen in jouw huishouden? Dan is complete urinoirset een hygiënische en geldbesparende investering!

Complete urinoirset in diverse stijlen

De onderdelen van de complete urinoirsets zijn perfect op elkaar afgestemd. Niet alleen qua formaat en technische vormgeving, maar ook in de uitstraling. De sets zijn verkrijgbaar in talloze stijlen, waardoor je altijd een set kiest die volledig aansluit op jouw wensen. Houd je van een moderne uitstraling? Dan is een luxe urinoir met een minimalistische vormgeving wellicht iets voor jou. Dankzij de complete urinoirsets bespaar je onnodig uitzoekwerk en weet je zeker dat je alles hebt voor jouw nieuwe urinoir.

Complete urinoirset kopen?

Ben je op zoek naar een complete urinoirset inclusief urinoir, inbouwreservoir en bedieningspaneel? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Met een complete set geniet je van een voordelige deal en ben je verzekerd van producten die perfect op elkaar aansluiten. Heb je specifieke vragen of simpelweg advies nodig? Vraag dan een online badkameradviseur van Saniweb om hulp via de chat of ons contactformulier en laat je adviseren. Zij helpen je graag met het beantwoorden van jouw vragen en geven je vrijblijvend en persoonlijk advies.