Belgisch hardsteen
Filteren
loader
Bezig met laden...
4 producten

Belgisch hardsteen is tegenwoordig een bijzonder populaire tegelsoort. Ze wordt in de praktijk dan ook voor heel wat verschillende toepassingen gebruikt. Zo kan je ze niet alleen gebruiken in de badkamer of in het toilet, maar ook in de keuken. In het aanbod hier bij Saniweb zijn een ongelofelijk groot aantal verschillende soorten keramische tegels terug te vinden met Belgisch hardsteenlook. Het gaat hierbij niet alleen om tegels die zich kenmerken door een aantrekkelijke, natuurlijke uitstraling, maar die ook nog eens eenvoudig te onderhouden zijn. Denk jij er ook aan om gebruik te maken van Belgisch hardsteen in jouw woning? Bestel ze dan vandaag nog uit het aanbod hier bij Saniweb!

Vloertegel Florim Atmospheres 60x60x0,6 cm Aurore Sable 1,08 M2
prijs 74,68 per m2
check-circle Snel leverbaar
Vloertegel Douglas & Jones Atmospheres 80x80x1 cm Desir Sable 1,28 M2
prijs 93,79 per m2
check-circle Snel leverbaar
Vloertegel Douglas & Jones Atmospheres 60x60x1 cm Mystere Sable 1,08 M2
prijs 74,68 per m2
check-circle Snel leverbaar
Vloertegel Douglas & Jones Atmospheres 80x80x1 cm Mystere Sable 1,28 M2
prijs 93,79 per m2
check-circle Snel leverbaar
  • check-circle 7 dagen per week bereikbaar
  • check-circle 4e jaar op rij beste webwinkel
  • check-circle Binnen 30 dagen retourneren
Niet gevonden wat je zocht?
4 producten

Wat is Belgisch hardsteen precies?

Belgisch hardsteen is een soort van kalksteen. Ze staat er om bekend hoofdzakelijk uit de Belgische Ardennen afkomstig te zijn. Het zijn vooral de fossielen evenals andere kleine organismen die er voor zorgen dat Belgisch hardsteen over diens specifieke karakter is komen te beschikken. De oneffenheden in het oppervlak van Belgisch hardsteen zorgen er bovendien voor dat er een natuurlijke uitstraling is gerealiseerd. Ben jij niet alleen op zoek naar tegels die over een natuurlijke uitstraling beschikken, maar wil je ook graag dat ze eenvoudig te onderhouden zijn? Ook in dat geval is de keuze voor Belgisch hardsteen al snel gemaakt!

Een prima keuze voor in elke sanitaire ruimte

Van Belgisch hardsteen is bekend dat ze uitstekend opgewassen is tegen vocht en zuren. Dit zorgt er voor dat ze probleemloos kan worden geïntegreerd in alle sanitaire en andere, doorgaans vochtige ruimtes. Gebruikmaken van Belgisch hardsteen in je badkamer en toiletruimte? En in de keuken? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Uiteraard is het hier bij Saniweb ook mogelijk om Belgisch hardsteen in de meest uiteenlopende uitvoeringen aan te kopen. Dit betekent in de praktijk dat onder meer de kleur evenals de mate van gemêleerdheid aanzienlijk kunnen verschillen. Bovendien is het ook mogelijk om precies aan te geven op welke manier de zijkanten van de tegels gesneden moeten zijn.

Bestel Belgisch hardsteen meteen hier bij Saniweb!

Spreken de bijzondere en unieke eigenschappen waar Belgisch hardsteen over beschikt jou ook aan? Wil je dan ook graag tegels die zijn vervaardigd uit dit materiaal bestellen? Dat kan! Hier bij Saniweb bestel je Belgisch hardsteen tegen de meest interessante prijs. Bovendien is er nog een extra voordeel waar je op kan rekenen. Het is namelijk zo dat alle bestellingen vanaf een bedrag ter waarde van ten minste 50 euro geheel gratis worden verzonden. Ook dit is uiteraard een prima reden om Belgisch hardsteen bij ons aan te kopen!