Houtlook mozaïek

De houtlook mozaïek tegels zijn er in vele verschillende kleuren en patronen. Zoals de naam al zegt, zijn alle tegels in kleine vierkante vakjes opgedeeld en elk met een eigen patroon, maar wel allemaal met een houtlook. Door het grote assortiment is er altijd een tegel te vinden die past bij je meubels en eventuele andere tegels in je badkamer of toilet. Bekijk op deze pagina alle patronen en kleuren, en ontdek of er een houtlook mozaïek tegel bij zit die past bij jouw stijl.

14 producten
14 producten

Durf te combineren met een houtlook mozaïek

Een mozaïek tegel bestaat uit vele kleine vierkante oppervlakken. Zo’n tegel kan hierdoor een heel mooi effect geven in je badkamer. Plaats bijvoorbeeld een rand van deze tegels in je badkamer of toilet in combinatie met een effen gekleurde tegel voor een luxe uitstraling. Ook kunnen deze tegels, afhankelijk van de kleur, warmte uitstralen in je badkamer of toilet. Vaak om de ruimte rustig te laten ogen worden deze tegels vaak in combinatie gebruikt met een effen, neutrale kleur tegel. Wanneer je graag wil dat de tegels warmte uitstralen, kies dan voor een mooie bruine houten look. Voor meer rust, kies dan voor een neutrale lichte of donkere kleur. Zo kun je zelf met de kleur van je tegel bepalen wat de uitstraling van de ruimte wordt.

Ideaal voor je inloopdouche

De kleine vierkantjes van een houtlook mozaïek tegel zorgen voor veel veiligheid in je inloopdouche. Door de vele kleine vierkante tegeltjes in deze tegels zijn er veel voegen. Deze voegen zorgen ervoor dat je inloopdouche niet te glad wordt en zo ontstaat er een antislip werking. Hierdoor kun jij heerlijk ontspannen en veilig douchen. Met een houtlook mozaïek tegelvloer weet je dus zeker dat jij veiliger over de vloer kunt rondlopen als deze nat is, waar je de tegel ook plaatst.

Bekijk de houtlook mozaïek tegels

Wil jij ook graag een antislip werking van tegels in je inloopdouche en daarnaast een mooi effect creëren op de wand van je badkamer of toilet? Kies dan uit ons assortiment een houtlook mozaïek tegel die aansluit bij jouw wensen. Bekijk alle tegels in onze webshop en ontdek de mogelijkheden. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.