Saniweb vindt jouw vakman

Heb jij de juiste producten voor jouw badkamer of toilet gevonden maar zou je graag hulp hebben van een vakman om het te monteren? Dat kan bij Saniweb! Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste vakman.

Voordelen
  • Je wordt ontzorgd van montage perikelen.
  • Je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar de juiste vakman. Het is immers niet zo eenvoudig om de geschikte vakman te vinden met ruimte in een overvolle agenda.
  • Stuk voor stuk ervaren vakmannen die de producten kennen.

De vakman of vakmannen maken vrijblijvend een offerte op, pas nadat je akkoord hebt gegeven gaat de vakman op de afgesproken datum voor je aan de slag. Na het koppelen van de juiste vakman aan jouw klus neemt de vakman het dus van ons over. Je schakelt vanaf dat moment direct met de vakman zonder verdere tussenkomst van Saniweb. Wil jij checken of het vinden van een vakman voor jouw montage mogelijk is? Bekijk dan de mogelijkheden.

Mogelijkheden & richtprijzen

Valt jouw montagevraag binnen de opties die wij aanbieden? Vul dan het formulier in. Het is belangrijk dat je het formulier zo compleet en concreet mogelijk invult. Hierdoor kan er beter naar de juiste vakman voor jouw klus gezocht worden.

Product en richtprijs

Omschrijving

Exclusief

Bad- en fonteinmeubel
Richtprijs: €169,-
Meerpijs: €25,-

Het is mogelijk om je badmeubel te laten plaatsen door een vakman. De richtprijs is voor het ophangen van het meubel, het plaatsen van de wasbak en het aansluiten van het badmeubel op de bestaande aan- en afvoeren. Inclusief het monteren van bij de badmeubelset behorende spiegel en het aansluiten van spiegelverlichting op een nabijgelegen contactpunt. Het aansluiten van een tweede kraan kan tegen een meerprijs.

Aanleggen of veranderen van waterleidingen en afvoeren. Het monteren van spiegelkasten.

Kolomkast
Richtprijs: €55,-

Monteren van een kolom- of spiegelkast. Inclusief eventuele aansluiting op een beschikbaar elektrapunt achter de spiegelkast. De prijsindicatie is per kast.

 

Toilet
Richtprijs: €450,-

Het plaatsen van een inbouwreservoir, het aansluiten van het toilet op bestaande leidingen en het monteren en aansluiten van het closet kan op offerte basis verzorgt worden door een vakman. Bij het vervangen van een traditioneel toilet door een hangend exemplaar moeten vrijwel altijd de aan- en afvoerleidingen aangepast worden en zal het reservoir omtimmerd en afgewerkt moeten worden. De gegeven richtprijs is op basis van arbeid, voor het vervangen van een traditioneel toilet naar een hangend exemplaar.

Tegelwerk en bijkomende materialen voor ombouw en leidingwerk.

Bad
Richtprijs: €189,-

Je kan je bad laten plaatsen en waterpas laten afstellen door een vakman. De gegeven richtprijs is voor een standaard bad inclusief het aansluiten van de sifon op de bestaande afvoer. Het maken van een ombouw en/of rondom aanbrengen van tegels kan de vakman tegen een meerprijs voor je uitvoeren.

Aanleggen of veranderen van waterleidingen en afvoeren, tegel, kitwerk en het monteren van kranen en/of doucheset.

Badwand
Richtprijs: €120,-

Het is mogelijk om je badwand te laten monteren door een vakman. Het kan hierbij gaan om een badwand van kunststof of veiligheidsglas. De wand waarop de badwand bevestigd wordt moet stevig en vlak zijn. De gegeven richtprijs is gebaseerd op een slider of draaideur.

 

Douchedeur
Richtprijs: €169,-

Je kan je losse douchedeur laten monteren door een vakman. De gegeven richtprijs is voor het monteren van een deur tot 100cm breed (zowel kunststof als veiligheidsglas) in een nis op een betegelde muur.

 

Douchecabine
Richtprijs: €275,-

Laat je douchecabine inclusief bijbehorende douchebak en douchegarnituur installeren en aansluiten door een vakman. De richtprijs is gebaseerd op het monteren op een afgewerkte vloer en tegen afgewerkte wanden en aansluiting op reeds aanwezige aansluitpunten voor water en afvoer. Het rondom aanbrengen van tegels kan tegen meerprijs worden uitgevoerd.

Aanleggen of veranderen van waterleidingen en afvoeren. Tegel en kitwerk.

Inloopdouche
Richtprijs: 1900,-

Het compleet renoveren van uw oude douchebak met douchegordijn naar een inloopdouche met glazen deur, easydrain en modern douchegarnituur is ook mogelijk om door een vakman te laten doen. De gegeven richtprijs is een indicatie voor het realiseren van een complete inloopdouche van 90 x 90 cm.

 

Fontein of wastafel
Richtprijs: €125,-

Het is mogelijk om je fontein of wastafel door een vakman laten monteren. De wand moet hiervoor vlak en draagkrachtig zijn en er moet een waterpunt en een afvoer aanwezig zijn. In de richtprijs is het monteren van één mengkraan en het aansluiten van de sifon op een reeds aanwezige afvoer inbegrepen. Extra's bewerkingen zoals het ophangen van een spiegel kunnen door de vakman uitgevoerd worden maar zijn niet in de richtprijs inbegrepen.

Aanleggen of veranderen van waterleidingen en afvoeren.

Kranen
Richtprijs: €79,-

Je kan je nieuwe wastafel-, keuken-, fontein-, thermostaat-, douche- of badkraan door een vakman laten monteren. Je moet er zelf wel voor zorgen dat flexibele slangen, rozetten en koppelingen aanwezig zijn. Het eventueel demonteren van de oude kraan is in de richtprijs inbegrepen mits de kraan goed bereikbaar is en niet ernstig gecorrodeerd is. Het maken van een kraangat of het aanpassen van leidingen kan tegen meerprijs worden uitgevoerd.

Aanleggen of veranderen van waterleidingen en afvoeren. Het boren van kraangaten

Verwarming
Richtprijs: €155,-

Het is mogelijk om je nieuwe paneelradiator of handdoekradiator door een vakman laten monteren. De richtprijs geldt voor radiatoren tot een lengte van 160 cm en is inclusief het monteren van een (thermostaat)kraan. Extra bewerkingen zoals het verleggen of vervangen van leidingen en het monteren van grotere radiatoren kunnen door de vakman uitgevoerd worden maar zijn niet bij de richtprijs inbegrepen.

Aanleggen of veranderen van cv-leidingen.

Tegels
Richtprijs: €35,- per m2

Het is mogelijk om een vakman in te schakelen voor het tegelwerk. De gegeven richtprijs is per m2 met een minimum van 5m2 en gebaseerd op tegels met een afmeting van 10 x 10 cm. Hierbij zijn de materialen voor lijmen en voegen inbegrepen. Werkzaamheden in kleinere ruimtes en/of ruimtes met veel hoeken en/of kleine oneffen tegels kunnen de prijs per vierkante meter verhogen. Tip: Bij het aankopen van het materiaal is het belangrijk dat je rekening houdt met snijverlies

Het “tegelklaar” maken van de ondergrond. Het verwerken van mozaïek tegels

Complete ruimte
Richtprijs: op aanvraag

Het renoveren van een complete badkamer, toiletruimte of doucheruimte is mogelijk om door een vakman te laten doen. Echter is er voor complete ruimtes geen richtprijs, dit zal geheel op maat gedaan worden. Wanneer je een aanvraag indient kan er vervolgens gekeken worden naar de juiste vakman. De vakman komt bij je langs, geeft advies over de uitvoering en zal een offerte op maat voor je maken. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Overig
Richtprijs: op aanvraag

Staat hetgeen waarvoor jij een vakman zoekt er niet tussen? Vul dat het bovenstaande aanvraagformulier en wie weet vinden wij ook voor jouw badkamer- of toiletklus een geschikte vakman.

 

* De richtprijzen die worden getoond zijn slechts een indicatie en zijn regio afhankelijk. Daarnaast zijn eventuele voorrijkosten en/of reiskosten niet meegerekend.