Waterfilters
Filteren
loader
Bezig met laden...
3 producten

Veel mensen hebben er voor gekozen om in hun huis gebruik te maken van een filtersysteem voor het realiseren van puur en gezuiverd water. Dat is interessant, maar je dient er wel rekening mee te houden dat de waterfilters die in dit systeem zijn terug te vinden regelmatig vervangen dienen te worden. Ben je op zoek naar waterfilters die aangekocht kunnen worden tegen een scherp prijskaartje? Dan is het altijd de moeite waard om de exemplaren uit het assortiment hier bij Saniweb te ontdekken.

Grohe Grohe Blue Bio-Clean Cartridge
Grohe Grohe Blue Bio-Clean Cartridge
prijs 77,16
clock Leverbaar
Grohe Grohe Blue Bwt Filter 3000L.
Grohe Grohe Blue Bwt Filter 3000L.
prijs 326,80
clock Leverbaar
Grohe Grohe Blue Bwt Filter 1500L.
Grohe Grohe Blue Bwt Filter 1500L.
prijs 248,77
clock Leverbaar
  • check-circle 7 dagen per week bereikbaar
  • check-circle 4e jaar op rij beste webwinkel
  • check-circle Binnen 30 dagen retourneren
Niet gevonden wat je zocht?
3 producten

Waterfilters met een uiteenlopende capaciteit

Bij het aankopen van een waterfilter dient er altijd rekening te worden gehouden met de capaciteit waar deze over dient te beschikken. Op dit vlak kan je hier bij Saniweb alle waterfilters vinden waar je ook maar enigszins nood aan kan hebben. De waterfilters lopen op vlak van capaciteit dan ook uiteen tussen 600 en 3000 liter. Ben je woonachtig in een gebied waar een waterdichtheid geldt die hoger is dan 12° KH? In dat geval dient er rekening mee te worden gehouden dat er een speciale filter is vereist. Ook deze kan hier bij Saniweb worden aangekocht. Wil je de filterhouder graag schoonmaken? In dat geval ben je bij ons ook aan het juiste adres voor het aankopen van een biologische cartridge.

Jouw waterfilters eenvoudig vervangen

Het vervangen van waterfilters is een fluitje van een cent. De oude filter die aan vervanging toe is draai je gewoon los in de filterhouder terwijl je het nieuwe exemplaar er netjes indraait. Dit zorgt er voor dat je het vervangen van jouw waterfilters zeer eenvoudig zelf kan doen. Bovendien zorgt het aankopen van waterfilters er voor dat je altijd kan rekenen op verschillende voordelen. De zuivering van het water gebeurt met dergelijke filters dan ook in vijf verschillende fasen. Dit niet alleen op zware metalen, maar ook op kalk en stoffen die een invloed hebben op de smaak zoals chloor. Ook waterfilters kopen? Bestel ze dan vandaag nog hier bij Saniweb!