Kraanuitloop

De kraanuitloop bepaalt voor een groot deel het design en de algehele uitstraling van je kraan. Voor ieder soort kraan heeft Saniweb een passende kraanuitloop. Denk hierbij aan douchekranen, keukenkranen, badkranen, wastafelkranen, fonteinkranen, bidetkranen en inbouwkranen. Ben je op zoek naar een kraanuitloop voor een van deze kranen? Dan vind je bij Saniweb gegarandeerd een geschikt exemplaar. Lees verder en ontdek het brede assortiment kraanuitlopen.

152 producten
152 producten

Een kraanuitloop voor alle kraansoorten

Voor iedere kraansoort zijn er diverse kraanuitlopen verkrijgbaar. Deze zijn grofweg onder te verdelen in keukenkranen en sanitairkranen. We lichten ze kort voor je uit.
Keukenkranen
Keukenkranen hebben over het algemeen een vrij lange en hoge uitloop. Dit maakt het gemakkelijk om er bijvoorbeeld een hoge soeppan onder te plaatsen of de afwas te doen. Bovendien is de kraanuitloop vaak draaibaar en soms ook verstelbaar.
Sanitairkranen
De kraanuitloop voor een wastafel of fontein is vaak kort en laag. Deze kranen gebruik je namelijk vaak alleen om je handen te wassen of een glas water te vullen. Er zijn compacte kraanuitlopen verkrijgbaar voor kleine wastafels in bijvoorbeeld de toiletruimte, maar ook grotere, elegante exemplaren voor in de badkamer. De uitloop van bad- en douchekranen is ook kort en vaak recht of S-vormig.

Passende designs voor elk interieur

Voor iedere interieurstijl is er een passende kraanuitloop verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een mooie kraanuitloop voor je moderne badkamer? Ga dan voor een rechte uitloop voor een strakke uitstraling. Heb je een landelijke keuken? Dan past een grote, elegante kraan met ronde uitloop perfect in je interieur. Ook in kleur zijn de mogelijkheden eindeloos. Chroom is een gangbare kleur die goed combineert met vrijwel alle woonstijlen. Opvallender zijn mat zwart of geborsteld brons, wat weer schitterend staat als je een industriële keuken of badkamer hebt.

Bekijk de producten

Ben je op zoek naar een kraanuitloop voor je keuken- of sanitairkraan? Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.