Stopkraan

Op het ogenblik dat er een bepaald onderhoud is vereist in de badkamer of de keuken kan de beschikking hebben over een stopkraan een absolute meerwaarde betekenen. Door de stopkraan dicht te draaien zal je namelijk kunnen vaststellen dat het niet langer een vereiste is om de hoofdkraan dicht te draaien. Op het ogenblik dat je een kijkje neemt in het aanbod hier bij Saniweb zal je meteen kunnen vaststellen dat er bij ons verschillende soorten stopkranen aangekocht kunnen worden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een stopkraan die in de muur gedraaid moet worden of wil je een stopkraan voor op de leiding aankopen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden hier bij Saniweb!

52 producten
Pagina
52 producten
Pagina

Keuze uit verschillende soorten stopkranen

Vooraleer een stopkraan te bestellen is het natuurlijk van belang om rekening te houden met de precieze functie waar deze over dient te beschikken. Indien je deze gaat installeren voor een toilet of een wastafel kan je bijvoorbeeld vooral in de richting van een zogenaamde hoekstopkraan kijken. Specifiek voor het toilet geldt dat deze zeer handig is op het ogenblik dat er iets fout gaat met het reservoir. Wordt de stopkraan in het zicht gemonteerd? Wees er dan zeker van dat je kiest voor een exemplaar welke over een aantrekkelijk design beschikt. Bekijk ook even de misschien minder voor de hand liggende elementen waarbij een stopkraan interessant kan zijn. Een bekend voorbeeld hiervan is je vaatwasser. Het gebeurt dan misschien wel niet zo vaak (gelukkig maar), maar wanneer je vaatwasser onderhoud nodig heeft is de beschikking hebben over een stopkraan absoluut geen overbodige luxe.

Hoe een stopkraan bedienen?

Vooraleer je er voor kiest om een stopkraan te laten plaatsen is het altijd van belang om te kijken welke bediening het meest praktisch is voor jouw situatie. Op het ogenblik dat je het assortiment met stopkranen hier bij Saniweb doorneemt zal je steeds kunnen vaststellen dat deze verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen. Wil je ze bijvoorbeeld het liefst bedienen met een greep, met een sleutel of met een knop? Welke eisen jij ook verbindt aan je stopkraan, het behoort allemaal tot de mogelijkheden hier bij Saniweb!