Rechthoek

Douchecabines zijn verkrijgbaar in vele verschillende varianten. Zo heb je de keuze uit talloze vierkante douchecabines, maar kan je ook kiezen voor een douchecabine in een rechthoekige vorm. Deze vele mogelijkheden maakt de keuze voor een geschikte variant mogelijk lastiger. Vandaar dat wij jou graag een aantal handige tips willen geven die je kunnen helpen om deze keuze ietwat te vergemakkelijken. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

209 producten
209 producten

Vierkant of rechthoekig: wat kies jij?

Ons assortiment douchecabines bestaat uit talloze vierkante en rechthoekige modellen. Een vierkante douchecabine heeft een luxere uitstraling, terwijl een rechthoekige douchecabine meer bewegingsruimte biedt. Daarnaast is een douchecabine met een rechthoekige vormgeving ook beter geschikt voor rechthoekige badkamers. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de betreffende ruimte maak je hiertussen een keuze.

Verkrijgbaar in allerlei soorten en maten

De vierkante en rechthoekige douchecabines zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, zodat er voor iedere ruimte een geschikt model te vinden is. Je hebt hierbij keuze uit verschillende profielkleuren, zoals chroom, wit, aluminium of zilver. Tevens heb je hierbij ook de keuze tussen een glanzende of matte afwerking. Je kunt dus alle kanten op als het gaat om de kleur van het profiel. Maar ook wat betreft de uitvoering van het glas is er veel mogelijk. Terwijl helder glas de ruimte groter en strakker laat ogen, biedt gesatineerd of grijs glas meer privacy onder de douche. Wil je een beetje van beide? Kies dan voor semi-gesatineerd glas. Tevens is ook de afmeting van de douchecabine van belang. De grootte van de ruimte bepaalt vaak welk formaat douchecabine geschikt is. Heb jij een grote badkamer? Kies dan voor onze vierkante douchecabine van 90 x 90 cm. Voor een kleinere ruimte is de douchecabine van 80 x 80 cm wellicht beter. Tot slot heb je de optie voor een douchecabine met of zonder kalkbehandeling. Wanneer je kiest voor een douchecabine met antikalkbehandeling, blijft je cabine er langer mooi en fris uitzien. Immers hebben kalkresten dan een kleine kans om zich te hechten aan het oppervlak. Gebruik al deze opties om te filteren en vind zo snel en eenvoudig jouw ideale vierkante of rechthoekige douchecabine.

Bestel de producten in onze webshop

Ons brede assortiment bestaat uit allerlei vierkante en rechthoekige douchecabines. Bestel deze producten online en profiteer van de beste prijs en een gratis thuisbezorging (bij bestellingen boven de 50 euro) op een moment dat het jou uitkomt.