Een douche op maat nodig?

Heb je een schuin dak? Of wil je graag een extra brede douchewand? Een maatwerk douche biedt de oplossing! Wij zoeken graag met je mee, er is meer mogelijk dan je denkt.

Wat kun je verwachten?

  • heroicons/solid/check-circle Enkel A-merk douches
  • heroicons/solid/check-circle Inclusief inmeetservice voor extra zekerheid
  • heroicons/solid/check-circle Binnen 1 werkdag reactie

Vul onderstaande gegevens in, dan gaan wij op zoek!

heroicons/solid/thumb-up Binnen 24 uur reactie

Waarom een douche op maat?

Er zijn verschillende redenen waarom je een douche op maat nodig hebt. Zo kun je een schuin dak hebben, waardoor je lastig een standaard douchedeur kunt plaatsen. Of misschien wil je een bovengemiddelde breedte voor jouw extra grote duo douche. Zie hieronder enkele voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is!

Maatwerk douchewand Sealskin
Maatwerk douchewand Sealskin
Maatwerk douchewand Sealskin

Hoe werkt het?

1. Vul het formulier in

Geef in het formulier hierboven je wensen aan. Het kan gaan om een douchewand, douchecabine, douchedeur of badwand op maat. Onze sanitair expert gaat voor jou op zoek naar de beste oplossing. Binnen 1 werkdag ontvang je reactie.

2. Plan een inmeet afspraak

Bij maatwerk douches, plannen we ook een inmeetafspraak. Op deze manier weten we zeker dat de douche daadwerkelijk past. De douche wordt vervolgens voor jou geproduceerd.

3. Levering en montage

De doucheruimte wordt geleverd op de afgesproken datum door onze eigen chauffeurs zodat we zeker weten dat deze zorgvuldig wordt vervoerd. De douche kan vervolgens gemonteerd worden. Ook dit kunnen wij voor je regelen!

Veelgestelde vragen

heroicons/solid/chevron-down

Wat is de levertijd van een maatwerk douche?

Een douche op maat wordt speciaal voor jou geproduceerd. Daarom kan het zijn dat de levertijd langer is dan een douche met een standaard formaat. Dit is afhankelijk van de fabrikant en zullen we altijd met jou afstemmen.

heroicons/solid/chevron-down

Welke garantie zit er op een douche op maat?

Je hebt recht op minimaal 3 jaar garantie, bij sommige merken zelfs meer. Zo krijg je 5 jaar garantie op Sealskin en 10 jaar garantie op HSK douches. Hiervoor gelden dezelfde garantievoorwaarden als bij standaard douches.

heroicons/solid/chevron-down

Voor welke situaties hebben jullie een douche op maat?

Voor elke situatie kunnen wij een douche op maat maken. Denk hierbij aan een afgeschuinde douchewand, een douchewand met een hoekje eruit of extra brede en hoge douchewanden. Geef hierboven jouw wensen aan, wij gaan voor je op zoek!

heroicons/solid/chevron-down

Kan ik een douche op maat ook retourneren?

Een douche op maat wordt speciaal voor jou geproduceerd. Daarom kun je deze niet kosteloos retour sturen. Maar omdat de douchewand wordt ingemeten, zal deze altijd passen.

heroicons/solid/chevron-down

Wat zijn de kosten van een douche op maat?

Een douche op maat wordt speciaal voor jou geproduceerd. Daarom zal een douche op maat gemiddeld ook duurder zijn dan een douche in een standaard formaat. De kosten kunnen uiteenlopen afhankelijk van het formaat, het profiel en het merk van de douche.