Douchebak

In het merendeel van de gevallen wordt er voor de realisatie van een douche nog steeds gebruik gemaakt van een zogenaamde douchebak. Een dergelijke douchebak zorgt er namelijk voor dat het water goed kan worden opgevangen en vervolgens afgevoerd. Tegenwoordig zijn douchebakken verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Hier bij Saniweb beschikken we dan ook over een zeer uitgebreid assortiment waardoor er probleemloos door iedereen een douchebak kan worden besteld die alle verwachtingen zal weten waar te maken.

Tip: Advies over douchebakken

1520 producten
1520 producten

Welke douchebakken bestaan er?

Een douchebak is verkrijgbaar in meerdere vormen en maten. Het is wat dit betreft van belang om er rekening mee te houden dat de vorm waar je douchebak over beschikt eveneens bepalend is voor de vorm van je douche. In het merendeel van de gevallen wordt er nog steeds geopteerd voor een vierkant exemplaar. Een dergelijke douchebak is zo populair omdat ze zeer eenvoudig in een hoek van de badkamer kan worden geïntegreerd. Bovendien is het eveneens mogelijk om te kiezen voor een douchebak die is voorzien van een kwartronde vorm. Hierdoor neemt ze opvallend minder ruimte in beslag.

Hoge of lage douchebak?

Bij het uitkiezen van de douchebak die je in jouw badkamer wenst te integreren is het niet alleen noodzakelijk om rekening te houden met de vorm waar deze over beschikt. Wat namelijk eveneens te denken aan diepte van de douchebak? Je kan dan ook opteren voor een hogere of een lage, deels in de vloer wegzakkende douchebak. Voor welke van deze verschillende opties jij uiteindelijk zal kiezen is sterk afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Combineren van je douchebak

Het spreekt voor zich dat de douchebak niet het enige onderdeel vormt van de douche die je zal willen realiseren. Wat namelijk ook te denken van douchewanden, douchecabines en douchegordijnen? Koop deze onderdelen gerust samen aan met één van onze douchebakken en realiseer op die manier in een mum van tijd een uitstekende, comfortabele en praktische douche voor in jouw badkamer!