Badwand

Er is niets vervelender dan telkens wanneer je in je douchebad bent geweest de hele badkamer schoon te moeten maken omdat er allemaal water op de vloer terecht is gekomen. Gelukkig kan dit probleem op eenvoudige wijze worden voorkomen. Door het plaatsen van een badwand is het namelijk mogelijk om al het badwater netjes op haar plaats te houden. Bovendien zorgt een doorzichtige en inklapbare badwand er ook nog eens voor dat je niet volledig wordt afgesloten van de ruimte waarin je, je bevindt. Dit maakt vertoeven in je douchebad heel wat ontspannender en comfortabeler.

778 producten
778 producten

Waarom kiezen voor een badwand?

Bijzonder veel gezinnen kiezen er voor om te investeren in een douchebad omdat ze op deze manier heel wat ruimte in hun badkamer kunnen besparen. Door een badwand te voorzien wordt voorkomen dat het water tijdens het nemen van een bad of een douche over de rand en dus op de vloer terechtkomt. Een natte vloer is niet alleen vervelend omdat je ze moet gaan schoonmaken, daarnaast kan je er ook zomaar op uitglijden. De keuze voor een douchegordijn wordt door veel mensen bovendien al snel afgedaan omdat ze erg snel aan je lichaam blijft kleven. Dat is een vervelend nadeel waar je geen rekening mee dient te houden bij het aankopen en plaatsen van een badwand!

Een badwand, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Een badwand bestellen hier bij Saniweb zorgt er voor dat je een keuze kan maken uit verschillende mogelijkheden. Een badwand kan namelijk zowel zijn opgebouwd uit één als uit meerdere onderdelen. Deze delen zijn inklapbaar wat er voor zorgt dat je als gebruiker altijd voldoende ruimte hebt om in bad te stappen. Wist je bovendien ook dat jouw badwand kan zorgen voor meer privacy? Door te kiezen voor een mat exemplaar is het namelijk voor iemand die buiten het douchebad staat niet mogelijk om te zien wie er een douche aan het nemen is! Ook een douchewand bestellen voor in jouw badkamer? Zoek dan niet verder en ontdek het aantrekkelijke aanbod met douchewanden nu hier bij Saniweb!