Instapbad
Filteren
loader
Bezig met laden...
6 producten

Een instapbad biedt de oplossing voor ouderen of mensen met een fysieke beperking. Het is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend om in en uit een bad te stappen. Instapbaden hebben een verlaagde zijkant waardoor je niet je hele been over de badrand hoeft te tillen. Zo kunnen sommige ouderen of mensen met een fysieke beperking toch zelfstandig badderen of douchen, terwijl dat met een normale badrand niet zou lukken.

Tip: Advies over baden

HSK Dobla douchebad
HSK Dobla douchebad met instap links 170x75cm glans wit acryl
Adviesprijs 3.792,00
prijs 2.995,68
clock Leverbaar
HSK Dobla douchebad
HSK Dobla douchebad met instap rechts 160x75cm glans wit acryl
Adviesprijs 3.707,00
prijs 2.928,53
clock Leverbaar
HSK Dobla douchebad
HSK Dobla douchebad met instap rechts 170x75cm glans wit acryl
prijs 2.995,68
clock Leverbaar
HSK Dobla douchekuip
HSK Dobla douchebad met instap links 160x75cm glans wit acryl
Adviesprijs 3.707,00
prijs 2.928,53
clock Leverbaar
Duravit Shower + Bath Bad met gemonteerde deur links 170x75 cm Wit helder glas
Duravit Shower + Bath douchebad met instap rechts voor hoek links 170x75cm mat wit solid surface
Adviesprijs 6.896,00
prijs 5.989,20
clock Leverbaar
Duravit Shower + Bath Bad met gemonteerde deur rechts 170x75 cm Wit helder glas
Duravit Shower + Bath douchebad met instap links voor hoek rechts 170x75cm mat wit solid surface
Adviesprijs 8.556,00
prijs 5.989,20
clock Leverbaar
  • check-circle 7 dagen per week bereikbaar
  • check-circle 3e jaar op rij beste webwinkel
  • check-circle Binnen 30 dagen retourneren
Niet gevonden wat je zocht?
6 producten

Zelfstandig badderen en douchen

In deze tijd blijven ouderen steeds langer thuis wonen en worden mensen met een fysieke beperking gestimuleerd om zo zelfstandig mogelijk te blijven. Dit is alleen mogelijk wanneer ze hier hulpmiddelen voor krijgen. Een instapbad is hier een goed voorbeeld van. Met een instapbad kunnen sommige ouderen namelijk toch zelfstandig in bad stappen om zichzelf te wassen, terwijl dit niet mogelijk was wanneer ze een bad hadden met een normale badrand. Dit geldt ook voor mensen met een fysieke beperking. Zij kunnen zichzelf makkelijker in bad verplaatsen dankzij de verlaagde instap of de instapdeur.

Voor welk instapbad ga je?

Instapbaden zijn verkijgbaar in vele verschillende, stijlvolle varianten. Zo ga je bijvoorbeeld voor een instap zitbad of voor een instap ligbad. De keuze is afhankelijk van jouw wensen en de grootte van je badkamer. Daarnaast kun je gaan voor bijvoorbeeld een zit- of ligbad met instapdeur, of een bad met een lage instap. Een instapbad met deur maakt het betreden van het bad nog eenvoudiger. Als je ook graag wilt kunnen douchen, is de douchecabine met lage instap een geschikte keuze. Bij Saniweb levert een instap badkuip zeker niet in op het gebied van stijl. Alle instap baden zijn voorzien van een mooi design zodat ze jouw badkamer complementeren. De prijs van onze instapbaden varieert, waardoor er altijd wel een exemplaar bij zit die past bij de gewenste prijscategorie.

Bekijk de producten

In ons assortiment kun je verschillende instapbaden bekijken. Deze zijn verkrijgbaar in diverse formaten zodat voor iedere badkamer het juiste instapbad gevonden kan worden. Zie je er tegenop om deze in je badkamer te monteren? Maak je geen zorgen en gebruik onze montage service. Binnen vijf werkdagen is je bestelling gemonteerd door onze deskundige monteurs.