Instapbad
6 producten

Jammer genoeg is lang niet iedereen even goed te been. Fysieke beperkingen zijn altijd van cruciaal belang bij het bepalen van de indeling van een ruimte in je woning. Dit geldt niet in het minst voor de badkamer. Voor ouderen of mensen die lijden aan een fysieke beperking kan het dan ook onder meer interessant zijn om te kiezen voor een instapbad. Een dergelijk bad kenmerkt zich door een verlaagde zijkant welke er voor zorgt dat je niet je volledige been over de rand van het bad hoeft te tillen. Op deze manier wordt het voor ouderen of mensen met een fysieke beperking probleemloos mogelijk gemaakt om lekker zelfstandig te badderen of te douchen.

Tip: Advies over baden

HSK Dobla douchebad
HSK Dobla douchebad instap links 170x75 cm wit
Adviesprijs 3.792,00
prijs 3.132,99
Leverbaar
HSK Dobla douchebad
HSK Dobla douchebad instap rechts 160x75 cm wit
Adviesprijs 3.707,00
prijs 3.062,99
Leverbaar
HSK Dobla douchebad
HSK Dobla douchebad instap rechts 170x75 cm wit
prijs 3.132,99
Leverbaar
HSK Dobla douchekuip
HSK Dobla douchekuip instap links 160x75 cm wit
Adviesprijs 3.707,00
prijs 3.062,99
Leverbaar
Duravit Shower + Bath Bad met gemonteerde deur links 170x75 cm Wit helder glas
Duravit Shower + Bath Bad met gemonteerde deur links 170x75 cm Wit helder glas
Adviesprijs 6.896,00
prijs 5.897,10
Leverbaar
Duravit Shower + Bath Bad met gemonteerde deur rechts 170x75 cm Wit helder glas
Duravit Shower + Bath Bad met gemonteerde deur rechts 170x75 cm Wit helder glas
Adviesprijs 8.556,00
prijs 6.844,80
Leverbaar
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Beste webwinkel van 2021 & 2022
  • Binnen 30 dagen retourneren
Niet gevonden wat je zocht?
6 producten

Verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen

Een instapbad kan worden aangekocht in twee verschillende uitvoeringen. Zo kan je er voor kiezen om een normaal bad of een douchebad in huis te halen. In beide gevallen werd er voor gezorgd dat de douchewand werd verlaagd wat er voor zorgt dat mensen met een fysieke beperking of ouderlingen probleemloos in het bad kunnen stappen. Het verschil zit hem echter in de mogelijkheden. Daar waar je bij een gewoon instapbad enkel en alleen een bad kan nemen is het bij een douchebad zoals de naam al enigszins laat vermoeden ook mogelijk om een douche te nemen. Welke van beide opties voor jou het interessantst is, is uiteraard geheel persoonlijk. Wel wordt het in beide gevallen aangeraden om een badwand te voorzien. Zo wordt voorkomen dat je na elke badsessie de badkamer moet schoonmaken.

Een instapbad bestellen doe je hier bij Saniweb!

Veel mensen die reeds een oudere leeftijd hebben bereikt of die slecht te been zijn voelen zich vaak tot last. Uiteraard is dat nergens voor nodig, maar het is een vervelend gevoel waar men vaak niet zomaar vanaf komt. Door er voor te kiezen om een instapbad in huis te halen wordt zelfstandig badderen voor deze personen terug zonder probleem mogelijk gemaakt. Dit geeft hun zelfvertrouwen een boost en zorgt tegelijkertijd ook nog eens voor een unieke vorm van ontspanning. Ook een instapbad bestellen tegen een gunstige prijs? Doe dat dan vandaag nog hier bij Saniweb!