Plafondlamp

In een badkamer heb je net zoals in alle andere ruimtes in huis nood aan een bepaalde basisverlichting. Deze verlichting moet er voor zorgen dat de ruimte in kwestie in haar totaliteit wordt verlicht. Een plafondlamp voldoet op dit vlak uitstekend. Hier bij Saniweb beschikken onze klanten over de mogelijkheid om plafondlampen aan te kopen in de meest uiteenlopende uitvoeringen die allen zijn uitgerust met LED verlichting. Op deze manier beschik je altijd over een plafondlamp die past bij de uitstraling van je badkamer en die bovendien ook nog eens echt energiezuinig is. Ook een plafondlamp bestellen? Ontdek ons assortiment dan snel!

11 producten
11 producten

Een plafondlamp met LED verlichting, een bewuste keuze

Een plafondlamp is de populairste vorm van verlichting voor in de badkamer. De lamp wordt aangesloten op de lichtschakelaar waardoor deze bij het betreden van de ruimte meteen de volledige badkamer verlicht. Wij van Saniweb hebben er voor gekozen om onze plafondlampen uit te rusten met LED verlichting. Dit hebben we niet alleen gedaan omwille van de duurzame eigenschappen die aan dit type van verlichting zijn verbonden, maar ook omdat ze tot wel 10 keer minder stroom verbruikt in vergelijking met gloei- of halogeenlampen. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Rekening houden met de IP-waarde van je plafondlamp

Ben jij ook van plan om een plafondlamp te bestellen voor in je badkamer? In dat geval is het altijd belangrijk om rekening te houden met de zogenaamde IP-waarde waar deze over beschikt. Deze waarde geeft namelijk aan over welke beschermingsgraad tegen vocht de lamp in kwestie beschikt. Is je plafondlamp terug te vinden in de nabijheid van een kraan of opspattend water? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een IP-waarde van 44. Ga je de plafondlamp in de douche plaatsen of wil je graag een exemplaar kopen die over een optimale bescherming tegen vocht beschikt? In dat geval is een plafondlamp met een IP-waarde van 65 een absolute aanrader.