Led strip

De badkamer is één van de ruimtes in huis die bijzonder geschikt is voor de integratie van LED verlichting. Dergelijke verlichting is tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waarvan vooral de LED strip razend populair is. Dit heeft alles te maken met het multifunctionele karakter waar een dergelijke strip over beschikt. Met behulp van een LED strip is het niet uitsluitend mogelijk om bijvoorbeeld bepaalde meubels prachtig uit te lichten, daarnaast wordt er ook nog eens een uitnodigende en ontspannende sfeer door gecreëerd. Zou jij ook graag gebruik willen maken van een LED strip in je badkamer? Dan loont het zeker de moeite om eens een kijkje te nemen in ons assortiment met LED strips hier bij Saniweb!

2 producten
 • Emco System 2 Spiegelklemlamp LED Horizontaal 50 cm Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 273,- 201,99 Incl. BTW 26% Korting
  Leverbaar
 • Emco System 2 Spiegelklemlamp LED Horizontaal 40 cm Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 240,- 177,99 Incl. BTW 26% Korting
  Leverbaar
2 producten

Overal in je badkamer te plaatsen

Door gebruik te maken van een LED strip in je badkamer heb je altijd de mogelijkheid om bepaalde onderdelen op efficiënte wijze uit te lichten. Het kan hierbij niet alleen gaan om bepaalde meubels, maar ook om donkere hoeken. Door een LED strip op een bepaalde manier te plaatsen kan er in de praktijk voor worden gezorgd dat het meubel in kwestie een zwevend effect krijgt. Hier ontstaat een bijzondere aanblik die een meerwaarde kan betekenen voor jouw badkamer. LED verlichting heeft bovendien als bijkomend voordeel dat het gaat om indirecte verlichting waardoor ze niet te fel oogt. Op deze manier creëer je in jouw badkamer precies die sfeer waar je altijd al van hebt gedroomd.

Een LED strip, sfeervolle en energie besparende verlichting voor jouw badkamer

Ben je ook van plan om een LED strip aan te kopen voor in je badkamer? In dat geval kies je niet alleen voor sfeervolle, maar ook voor energie besparende verlichting. Een belangrijk punt waar je wel de nodige aandacht aan moet schenken is terug te vinden in de waterdichtheid van de LED strip in kwestie. Voor gebruik in de badkamer is in principe altijd een IP65 LED strip vereist. Wil je graag een fijne sfeer creëren in je douche en kijk je ook daarvoor in de richting van LED strips? In dat geval moet je kiezen voor IP67 exemplaren.