Overige verlichting
Filteren
loader
Bezig met laden...
4 producten

Verlichting speelt een cruciale rol in huis. Verlichting moet er niet alleen voor zorgen dat we over de mogelijkheid beschikken om alle gewenste taken op welk ogenblik dan ook uit te kunnen voeren, daarnaast kan er ook een bepaalde sfeer mee worden gecreëerd. Zou jij ook graag speciale verlichting willen bestellen voor in al jouw sanitaire ruimtes in huis? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat je daar hier bij Saniweb werkelijk alle mogelijkheden voor hebt.

Teak & Living Lamp Wood/Stone. Witte kap.
Teak & Living Lamp Wood/Stone. Witte kap.
Adviesprijs 332,00
prijs 298,80
clock Leverbaar
Teak & Living Lamp Wood/Stone. Zwarte kap.
Teak & Living Lamp Wood/Stone. Zwarte kap.
Adviesprijs 332,00
prijs 298,80
clock Leverbaar
Villeroy & Boch Finion Afstandbediening Grijs
Villeroy & Boch Finion Afstandbediening Grijs
Adviesprijs 66,00
prijs 52,57
check-circle Op voorraad
Emco Glasdeel Voor S 0890
Adviesprijs 161,00
prijs 160,33
clock Leverbaar
  • check-circle 7 dagen per week bereikbaar
  • check-circle 4e jaar op rij beste webwinkel
  • check-circle Binnen 30 dagen retourneren
Niet gevonden wat je zocht?
4 producten

Verschillende soorten verlichting

Op het ogenblik dat je verlichting wenst aan te kopen voor bijvoorbeeld jouw badkamer is het van belang om er rekening mee te houden dat er verschillende soorten verlichting bestaan. We maken op dit vlak een onderscheid tussen de basisverlichting en de functionele en sfeerverlichting. Voor wat de basisverlichting betreft wordt er veelal gebruik gemaakt van een plafondlamp. Dit heeft alles te maken met het feit dat deze het licht op een efficiënte wijze doorheen de ruimte kan verspreiden. Heb je reeds eerder de nodige basisverlichting voorzien, maar wil je graag gebruikmaken van functionele verlichting zodat bijvoorbeeld make-up veel preciezer kan worden aangebracht? In dat geval kan je er onder meer voor kiezen om in de richting van spiegelverlichting te kijken.

Meer sfeer in je badkamer met LED-verlichting

De badkamer is tegenwoordig meer dan ooit een plaats waar mensen ook gewoon even lekker tot rust willen kunnen komen. Om dit te kunnen realiseren is er vaak een bepaalde sfeer vereist. Deze sfeer kan het best worden gecreëerd door gebruik te maken van LED-verlichting. Deze verlichting kan in principe op eender welke plaats in je badkamer worden aangebracht en heeft de mogelijkheid om bepaalde accenten te leggen. Bovendien is er natuurlijk ook nog het feit dat LED-verlichting zeer energiezuinig is. In ieder geval, naar welke verlichting jij voor jouw badkamer ook op zoek bent, je vindt ze allemaal hier in het aanbod van Saniweb!