Meer dan 40m² tegels nodig?

Laat het ons weten! Dan gaan wij aan de slag met een scherpe offerte op maat zodat jij de beste prijs krijgt voor jouw bestelling.

Waarom een tegel offerte aanvragen?

  • heroicons/solid/check-circle Scherpe bulkprijzen
  • heroicons/solid/check-circle Extra controle op het aantal m²
  • heroicons/solid/check-circle Tegels uit voorraad snel in huis

Weet zeker dat je de beste prijs krijgt en vraag een offerte aan.

heroicons/solid/thumb-up Binnen 24 uur reactie

Een greep uit ons aanbod tegel merken

Veelgestelde vragen

heroicons/solid/chevron-down

Hoeveel tegels heb ik nodig?

Het aantal tegels dat je nodig hebt is afhankelijk van het aantal m² van de betreffende ruimte. Het aantal m² bereken je door de breedte en de lengte met elkaar te vermenigvuldigen. Daarnaast adviseren we je om altijd extra tegels te bestellen vanwege snijverlies, eventuele snijfouten en als reserve tegels (ivm tintverschillen bij nabestellingen). Hoeveel extra tegels je nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van de tegel. Wij adviseren hierbij het volgende:

  • 20x20 cm tegel: 10% extra tegels
  • 20x25 cm en groter: 15% extra tegels
  • 30x60 cm en groter: 20% extra tegels

Gebruik vervolgens onze tegel calculator op deze pagina om te berekenen hoeveel dozen tegels je nodig hebt! Twijfel je? Wij berekenen graag samen met jou hoeveel tegels je nodig hebt! Deel een plattegrond van de ruimte en krijg advies op maat.

heroicons/solid/chevron-down

Bestel ik per tegel of per doos?

We leveren tegels per doos. Dat betekent dat je tijdens het bestellen moet aangeven hoeveel dozen tegels je nodig hebt. Op de productpagina’s zie je de prijs per doos en voor hoeveel m² tegels hierin zitten. Gebruik onze tegel calculator om te berekenen hoeveel dozen tegels je nodig hebt.

heroicons/solid/chevron-down

Kan ik tegels ook retourneren?

Voor tegels met een tint/batchnummer gelden speciale retourvoorwaarden. Tussen de batches van deze tegels bestaan kleurverschillen, waardoor ze niet met elkaar kunnen worden gemengd, en dus ook niet zomaar opnieuw verkocht kunnen worden. Hierdoor ontvang je 3 dagen bedenktijd na het plaatsen van je bestelling, waarna je de bestelling niet meer kan annuleren of de tegels kan retourneren.

heroicons/solid/chevron-down

Hoe worden tegels geleverd?

Tegels worden altijd door middel van express levering door onze bezorgers, indien mogelijk, tot de voordeur geleverd.

heroicons/solid/chevron-down

Wat is de levertijd?

De levertijd van tegels staat altijd vermeld op de productpagina. De tegels die bij ons op voorraad liggen kunnen vaak binnen 1 week bezorgd worden. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun je zelf een dag kiezen uit de mogelijke bezorgdagen.

Tegel offerte