Baksteenlook

Baksteenlook tegels geven een industrieel tintje aan je badkamer. Er zijn verschillende opties mogelijk als je je keuken wil betegelen met een baksteenlook. Saniweb heeft verschillende soorten tegels in deze stijl in haar assortiment. Hieronder zie je de producten. Wil je meer weten over de baksteenlook tegels van Saniweb? Scroll dan verder naar beneden.
25 producten
Pagina
25 producten
Pagina

Voordelen van baksteenlook tegels

Baksteenlook tegels worden ook wel ‘bricks’ genoemd. Als je je badkamer een robuuste uitstraling wil geven, dan ben je met tegels met een baksteen uitstraling aan het juiste adres. In een handomdraai zet je een stoere wand of vloer neer. Een van de voordelen van tegels met een baksteenlook is dat ze praktisch zijn. Daarnaast zijn tegels hygiënischer, wat erg belangrijk is in een badkamer of toiletruimte. Ook zijn deze duurzaam.

Verschillende modellen

Saniweb heeft verschillende soorten baksteenlook tegels in haar assortiment. Tegels die bedoeld zijn om je muur mee te betegelen en die bedoeld zijn om in de vloer te zetten. Veel tegels met een baksteen uitstraling uit het assortiment van Saniweb zijn gemaakt van witte scherf. Dit betekent dat de tegels gebakken zijn uit witte klei. Verder zijn tegels verkrijgbaar in verschillende formaten, groot en klein, zodat iedereen een tegel naar wens kan vinden. Ten slotte zijn de baksteenlook tegels van Saniweb verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor degenen die van vrolijke, felle kleuren houden zijn er tegels in onder meer rood en groen. Maar Saniweb heeft ook tegels in minimalistische kleuren, zoals wit, verschillende grijstinten en zwart.

Verschillende sferen creëren

Als je op zoek bent naar een tegel met een bakstenen uitstraling is het belangrijk dat hij bij je badkamer past. Ook met baksteenlook tegels kun je eindeloos variëren. Je kunt je badkamer een industriële uitstraling geven door de muur te betegelen met baksteenlook tegels en de vloer met een metaal look of met een betonnen uitstraling. Ben je een echte fan van baksteenlook tegels en wil je toch een warme sfeer in je badkamer behouden? Combineer de tegels met een baksteen uitstraling dan met hout, bijvoorbeeld houten kastjes.

Bekijk het assortiment van Saniweb

Ben je op zoek naar mooie tegels met een baksteenlook voor op jouw badkamervloer of -muur? Bekijk de producten in de webshop van Saniweb en vind de tegel die perfect bij jouw badkamer of toiletruimte past. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.