Handgreep

Handgrepen zijn relatief kleine onderdelen in de badkamer, maar hebben een grote impact op de afwerking en uitstraling van de ruimte. Kies daarom voor een handgreep die aansluit bij jouw smaak en voorkeuren en creëer hiermee de gewenste uitstraling in jouw badkamer. Ben je benieuwd naar de handgrepen van Saniweb? Lees dan verder of bekijk de producten direct in de webshop.

84 producten
84 producten
Een nieuw meubel

Heb jij een nieuw meubel gekocht, maar missen de handgrepen hier nog op? Kies dan zelf jouw gewenste handgrepen en maak je wasmeubel helemaal uniek. Wil je graag een nieuw meubel, maar is het eigenlijk nog niet aan vervanging toe? Vaak dient het vervangen van enkel de handgrepen van het meubel al voor een compleet andere uitstraling. Wanneer je kiest voor nieuwe handgrepen heb je voor een klein bedragje al een ‘nieuw’ meubel.

Creëer jouw gewenste stijl

Er zijn veel verschillende handgrepen verkrijgbaar, die allemaal een andere stijl hebben. Als je van strakke vormen houdt, kies je voor minimalistische, moderne handgrepen met heldere lijnen en hoeken. Deze grepen sluiten perfect aan in de moderne badkamer. Een opvallende en sierlijke handgreep past bijvoorbeeld beter in een landelijke of klassieke badkamer. Ook de kleur heeft veel invloed op de uitstraling van de badkamer. Een rvs of chromen handgreep past goed bij de moderne badkamer, een zwarte bij de industriële en een witte bij de landelijke stijl. Daarnaast zijn de grepen verkrijgbaar in verschillende maten. Hierdoor kun je kiezen voor een minimalistisch design of een brede greep voor meer comfort.

Bekijk de producten

Ben je op zoek naar handgrepen voor op jouw meubel? Bekijk dan het aanbod handgrepen in de webshop van Saniweb en vind de handgreep die jij zoekt. Wil je graag extra informatie of advies? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering!