Handdoekhouder

Handdoekhouders zijn onmisbare onderdelen in de badkamer, keuken of het toilet. Je gebruikt ze om de ruimtes netjes te houden en om je handdoeken ondertussen te laten drogen. Er zijn diverse handdoekhouders voor verschillende doeleinden verkrijgbaar. Zo zijn er rekken waar je meerdere handdoeken na het douchen laat drogen. Maar er zijn ook ringen en haken voor naast de wastafel, in het toilet of de keuken. Lees hier meer over de diverse soorten handdoekhouders.

4 producten
4 producten

Handdoekrekken

Om te beginnen zijn er handdoekrekken die geschikt zijn om je handdoek helemaal uit te hangen. Zo zijn er éen of twee-lids rekken die je aan de wand bevestigt met een of meerdere beweegbare stangen waar ieder zijn eigen handdoek te drogen hangt. Ook bieden we plateaus voor de wand met meerdere stangen voor het ophangen van je handdoeken. Heb je minder ruimte? Dan zijn er beugels verkrijgbaar die je aan de wand monteert. Een hele bijzondere beugel in het assortiment van Saniweb is het model van Keramag die je bevestigt aan het wastafelblad. Een efficiënte en elegante oplossing die nauwelijks extra ruimte in beslag neemt.

Handdoekhaken en handdoekringen

Voor kleine handdoeken, bijvoorbeeld voor het toilet of de keuken, zijn handdoekhaken de ideale oplossing. Deze zijn verkrijgbaar in diverse modellen voor een of meerdere handdoeken en in verschillende materialen als chroom en kunststof. Ook handdoekringen zijn een ruimtebesparende en bovendien elegante oplossing voor het ophangen van je handdoeken in de badkamer of het toilet. Handdoekringen zijn er niet alleen in de bekende ronde vormen, maar ook in recht- en driehoekige vormen.

Bekijk de producten

Voor het ophangen van je handdoeken in badkamer, keuken of toilet zijn er veel verschillende oplossingen. Afhankelijk van de ruimte die je hebt en waar het handdoekrek voor dient, maak je een keuze uit het uitgebreide assortiment. Bekijk de collectie handdoekhouders in de webshop en zoek een passend model van je favoriete merk.