Geberit

Geberit

2578 producten

Bij Geberit staat de functionaliteit van het sanitair op nummer één. Ook het strakke design is een belangrijk kenmerk van Geberit. Wereldwijd zien we dit sanitair terug in de badkamers en in Europa is de Geberit Groep zelfs marktleider in sanitaire producten. De producten van Geberit worden gemaakt om het comfort in de sanitaire ruimtes te verhogen. Ben je benieuwd naar dit merk? We vertellen je er graag meer over!

Producten van hoge kwaliteit

Geberit hecht veel waarde aan duurzame producten met een hoge kwaliteit. Geberit is continu bezig met innovatieve sanitaire technologie, om de kwaliteit en het gebruiksgemak te verbeteren. Hierdoor zijn de producten zeer betrouwbaar en kunnen ze tientallen jaren mee. Ook hygiëne staat hoog in het vaandel, daarom worden er steeds nieuwe innovaties bedacht om jou te voorzien van optimale hygiëne in de badkamer.

Groot aanbod aan sanitair

Geberit biedt een ruim assortiment aan sanitaire producten. Alle essentiële onderdelen van je badkamer of toilet zijn te verkrijgen bij dit merk. Denk hierbij onder andere aan toiletten, spiegels, douches, wastafels en baden. Maar complete toiletsets en ook inbouwsystemen, die niet zichtbaar zijn in een sanitaire ruimte, behoren tot het assortiment van Geberit. De Geberit UP320 inbouwreservoir en Geberit bedieningspanelen zijn hier voorbeelden van. De producten zijn te verkrijgen in allerlei kleuren, designs, modellen en afmetingen.

Toiletten van Geberit

Toiletten moeten hygiënisch en comfortabel zijn. Het Geberit toilet beschikt over verschillende innovaties voor optimale hygiëne. De Geberit AquaClean combineert comfort, design en duurzaamheid met esthetische en innovatieve oplossingen. Deze Geberit douche-wc reinigt jou met water zodat je de hele dag geniet van een fris gevoel. De Geberit AquaClean Mera is bovendien voorzien van een geurzuivering en warme lucht föhn.

Bedieningspanelen

Een Geberit bedieningspaneel beschikt over een stijlvolle, strakke uitstraling. De Geberit Sigma 20 heeft bijvoorbeeld twee stijlvolle, ronde drukplaten in rvs en de Geberit Sigma 50 een rechte, strakke drukplaat in het zwart. Ook de Sigma 01 en Sigma 30 bedieningspanelen zijn erg populair dankzij het stijlvolle design. Daarnaast beschikken de Geberit drukplaten over veelzijdige functionaliteiten. De DuoFresh geurzuivering past nagenoeg achter elke Sigma bedieningsplaat, waardoor je toilet na elke beurt weer helemaal fris is.

Geberit inbouwreservoir: UP320 en UP100

De Geberit UP100 en UP320 zijn beide functionele inbouwreservoirs voor veel gemak. Beide Geberit inbouwreservoirs zijn betrouwbaar, er zijn slechts kleine verschillen. De Geberit UP320 is iets uitgebreider, zo beschikt deze over een geluidsisolatieset en vergrendeling op de hoekstopkraan. Ook is het UP320 reservoir speciaal voor de Sigma drukplaten ontworpen. De UP100 past op de Delta bedieningsplaten. Heb je een kleine toiletruimte? Dan is de Geberit UP720 een ruimtebesparende oplossing.

Welke wc blokjes voor mijn Geberit toilet?

Bij een schoon toilet is een frisse geur natuurlijk erg belangrijk. Daar zorgt de Geberit DuoFresh voor. De DuoFresh wordt automatisch geactiveerd zodra je doortrekt. Voor extra frisheid kun je ook gebruik maken van de Geberit toilet stick. Via de stickhouder wordt deze achter de bedieningsplaat geplaatst, in het waterreservoir. Het toilet wordt dan gespoeld met helder blauw water. De stick is bovendien biologisch afbreekbaar.

Geberit producten kopen bij Saniweb

Is Geberit sanitair ook iets voor jou? Bekijk dan het ruime assortiment in onze webshop. Liever persoonlijk advies ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Neem contact op met onze sanitair experts. Zij nemen alle tijd om jouw vragen te beantwoorden en met je mee te denken. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.

Geberit bij onze klanten thuis!

Categorieën

Series

Beste Geberit deals

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht