Geberit

2620 producten

Geberit: functioneel met een sterk design. Bij Geberit staat de functionaliteit van de producten op nummer één. Ook het strakke design is een belangrijk kenmerk van de sanitairproducten van Geberit. Wereldwijd worden deze producten gebruikt en in Europa is de Geberit Groep zelfs de marktleider in sanitaire producten.

Bij Geberit staat de functionaliteit van de producten op nummer één. Ook het strakke design is een belangrijk kenmerk van de sanitairproducten van Geberit. Wereldwijd worden deze producten gebruikt en in Europa is de Geberit Groep zelfs de marktleider in sanitaire producten. Zowel voor als achter de wand zijn deze sanitairproducten aanwezig. De producten van Geberit worden gemaakt met als doel het comfort in de badkamer of toilet te verhogen.

Hoge kwaliteit producten

Geberit staat bekend om de innovatieve sanitaire technologie. Zij hechten waarde aan een hoge kwaliteit om zo duurzame producten te leveren. De producten zijn hierdoor zeer betrouwbaar en kunnen tientallen jaren mee. Met producten van dit label ben je dus verzekerd van jarenlang plezier. Niemand kan om de kennis en kunde van Geberit heen.

Groot aanbod aan sanitaire producten

Geberit biedt een ruim assortiment aan sanitaire producten. Alle essentiële onderdelen van je badkamer of toilet kun je aanschaffen van dit merk. Denk maar aan toiletten, urinoirs, douches, wastafels en baden. Maar ook de onzichtbare producten die van belang zijn in een badkamer of toilet zijn verkrijgbaar. Denk hierbij aan inbouwsystemen zoals bijvoorbeeld de Geberit UP320 en Geberit bedieningspanelen in allerlei kleuren en designs. Alle producten zijn gemakkelijk te installeren en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, afmetingen, materialen en kleuren. De verschillende productlijnen bieden het passende product dat aansluit bij je wensen en woning.

Design

Het assortiment bestaat uit producten met een strak en sterk design. Zo ziet je badkamer en toilet er modern uit en kun je er jarenlang van genieten. Maar het design van de sanitair producten voldoet pas wanneer het er niet alleen aantrekkelijk uit ziet, maar ook het comfort verhoogt. Functionaliteit, duurzaamheid en het gemakkelijk onderhouden zijn drie kenmerken die dan ook hoog in het vaandel staan bij Geberit.

Bekijk het assortiment aan Geberit producten

Spreken bovenstaande kenmerken je aan? Bekijk dan hier de Geberit producten en kies het product dat jij nodig hebt en voldoet aan je wensen en voorkeuren.

Categorieën

Series

Beste Geberit deals

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht