Grohe Relexa
Filteren
loader
Bezig met laden...

Grohe Relexa is een serie die bestaat uit douches met een tijdloos en ergonomisch design. Je bent daarnaast verzekerd van uitstekende prestaties met Grohe Relexa. Deze douches bieden keuze uit vijf verschillende straalsoorten. Ideaal wanneer je ’s ochtends het liefst doucht onder een wat hardere straal om even helemaal wakker te worden, terwijl je aan het eind van de dag de voorkeur geeft aan een massagestraal om helemaal te ontspannen. Met Grohe Relexa kies je simpelweg de straal waar je op dat moment zin in hebt!

27 producten
Pagina
Grohe Relexa snelkoppeling
Grohe Relexa snelkoppeling
Adviesprijs 24,00
prijs 21,60
clock Leverbaar
Grohe Relexa opvulplaatje v/glijstang relexa 45459
Grohe Relexa opvulplaatje v/glijstang Relexa 45459
Adviesprijs 17,00
prijs 15,30
clock Leverbaar
Grohe leegloopautomaat
Adviesprijs 70,00
prijs 63,00
clock Leverbaar
Grohe Relexa glijelement voor glijstangcombinatie Chroom
Grohe Relexa glijelement voor glijstangcombinatie Chroom
star star star star star star star star star star 1 reviews
Adviesprijs 49,00
prijs 44,10
check-circle Op voorraad
27 producten
Pagina

Het assortiment van Grohe Relexa

Het assortiment van Grohe Relexa bestaat uit verschillende handdouches, hoofddouches en douchestangsets. Hierbij bieden de verschillende modellen je de mogelijkheid om te kiezen voor een combinatie van straalpatronen die aan al je wensen voldoet. Of dit nu drie straalsoorten zijn of vijf, je vindt ongetwijfeld de juiste douche van Grohe Relexa.

Welke straal heeft jouw voorkeur?

De Rain straal bestaat uit fijne regenstraaltjes die zacht aanvoelen op je huid. De Jet straal is daarentegen een volle, krachtige straal die je huid stimuleert. Deze straal is ideaal wanneer je bijvoorbeeld shampoo uit lang haar moet spoelen. De Massage straal zorgt voor een aangenaam gevoel dankzij de pulserende waterstoten. De Champagne straal is een zachte, bruisende straal. Dit komt door de miljoenen kleine luchtbellen in het water. Wil je gewoon een normale straal? Ook dat is mogelijk met de Normal straal.

Uitstekende prestaties dankzij innovatie technieken

Er zijn verschillende technieken toegepast op de douches van Grohe Relexa. Zo beschermt de Grohe StarLight® technologie de douches tegen krassen en zorgt deze technologie voor een langdurige glans. De Grohe DreamSpray® technologie zorgt bovendien voor een nauwkeurige verdeling van het water over de sproeigaatjes zodat je geniet van heerlijke straalpatronen.

Bekijk de producten van Grohe Relexa

Is jouw interesse gewekt? Bekijk dan alle producten van Grohe Relexa in onze webshop. Bij Saniweb ben je bovendien verzekerd van de laagste prijs en profiteer je van gratis bezorging. Ons montageteam helpt je bovendien graag met het monteren van je aankoop. Lekker makkelijk!